S férovým realitním portálem CINCINK uzavřete obchod snů!

Prodáváte nemovitost? A chcete prodat opravdu dobře? Pak nechoďte do realitní kanceláře, ale na férový realitní portál CINCINK. Hned se dozvíte proč.

S realitní kanceláří sice zřejmě prodáte. Ale za kolik? Ve většině z nich (až na opravdové výjimky) prodej bytu či domu probíhá následovně: kupec, který o vámi nabízenou nemovitost projeví enormní zájem, se snaží cenu srazit dolů. A to pokud možno co nejníže. Jak jinak?

Tak to chodí v realitních kancelářích. Bohužel!

A realitní makléř chce zase stůj co stůj co nejrychleji prodat. Vyfakturovat svou provizi (mnohdy až osmiprocentní!) a věnovat se dalšímu výnosnému obchodu, s nímž vydělá ještě víc. Co z toho vyplývá? Mimo jiné to, že mu vůbec nejde o vás coby klienta. Omlouváme se za upřímnost, ale je to tak. Realitkám nejde zas tak moc o klienty, ale o svůj vlastní prospěch. A jejich klienti ztrácejí, respektive za prodávanou nemovitost nedostanou tolik, kolik by mohli. Kdyby, řekněme to na rovinu, prodávali bez ní.

Orientujete se na realitním trhu?

Tímto vás ale nenabádáme, abyste se na prodej vrhli sami. Bez jakýchkoliv znalostí realitního trhu. To byste zřejmě splakali nad výdělkem ještě více. V nejhorším případě skončili bez nemovitosti i bez peněz. A to rozhodně nechcete.

Férový realitní portál tu je pro vás

Bez jisté asistence v podobě daňových a právních služeb, zhodnocení technického stavu nemovitosti, vypracování odhadu nemovitosti či služeb profesionálního fotografa a grafika se samozřejmě neobejdete. Nemusíte za ně ale platit takové sumy, které si realitky strhávají z prodeje ve formě provize. Od toho tu je férový realitní portál CINCINK, který vše nezbytné provede za vás. Respektive to, oč jej požádáte.

Podejte si inzerát zdarma

V první řadě se veřejnost o vámi prodávané nemovitosti musí dozvědět. Na portálu máte jedinečnou možnost podat si inzerát zdarma. Ale nejenom to. Specialisté portálu s vámi vyladí jeho znění, doprovodí jej kvalitními fotografiemi (pořízenými profesionálním fotografem), vizualizací i 3D plánkem nemovitosti (vyhotovenými profesionálním grafikem). To vše kupujícím vámi prodávanou nemovitost představí ze všech úhlů, a na skutečnou obchůzku se dostaví jen skuteční zájemci o nemovitost. Tím v každém případě budete ušetřeni schůzek, z nichž by nic nebylo.

Profesionální služby na úrovni

Tímto ovšem výčet služeb férového realitního portálu CINCINK zdaleka nekončí. Jeho renomovaní advokáti při vás vypracují rezervační a kupní smlouvu a zaručí se, že žádný z důležitých legislativních kroků neopomenete. Dobrou zprávou je, že mezi ně nepatří zaplacení daně z prodeje nemovitosti. Tato daň se už neplatí. Respektive její úhrada je na kupujícím a její přesné znění je daň z nabytí nemovitosti.

Především ale budete mít jistotu, že prodej nemovitosti dopadne dobře. V to totiž ti, kteří za portálem stojí, silně věří. A vy byste tuto víru měli sdílet s nimi. Tak hodně štěstí!

Komentáře

Komentáře