Už znáte nový realitní portál CINCINK?

V dnešní době už není nic složitého přijít s vlastním internetovým projektem. Některé jsou povedené, jiné už trochu méně. Klíčový je zejména dobrý nápad a určitý přesah. Nový realitní portál CINCINK má obojí. Touha vytvořit komplexní portál pro lidi i realitní kanceláře se dočkala povedené realizace. Bonusem v porovnání s podobnými stránkami je možnost objednání komplexních služeb tak, aby prodej a koupi nemovitosti zvládl naprosto každý. A to zdaleka není všechno. Více se dozvíte dále v článku.

Férový realitní portál CINCINK nabízí inzerci a ještě mnohem víc

Když vznikal férový realitní portál CINCINK, povedlo se vytvořit něco speciální. Nejen, že inzerce zdarma je pohodlně dostupná pro všechny, kdo chtějí přidat svou nabídku, ale navíc se zde kombinují všechny praktické služby. Sami si můžete jednoduše objednat to, co zrovna potřebujete. Může se jednat o právní služby či pomoc s tvorbou inzerátu.

Právě komplexní nabídka dílčích služeb, ze kterých si vybíráte podle potřeby, je hlavní předností portálu. Když nechcete, nemusíte využít žádnou, ale naopak klidně i všechny. Prodej a koupi nemovitosti tak hravě zvládnete víceméně sami. A právě proto byla vytvořena stránka s realitami, kde každý zvládne prodat i nakoupit vysněný byt či dům.

Snadná koupě nemovitosti, která se stane vaším novým domovem

Přemýšlíte nad koupí nemovitosti a bojíte se, jestli to všechno zvládnete zařídit sami? Není se čemu divit, protože problémů se může vynořit opravdu hodně. Pojďme si projít celý proces krok za krokem. Nejdříve je potřeba objevit zajímavý inzerát. Na portálu CINCINK si nastavte sledování nových nabídek podle konkrétních kritérií. Jakmile se objeví vhodná nabídka, přichází na řadu osobní prohlídka. Během ní musíte správně odhadnout stav nemovitosti, případně si pozvěte odborníka, který vám i sdělí cenu oprav. Pokud máte stále vážný zájem o byt či dům, přichází na řadu financování. Partnerem portálu je Komerční banka, takže na stránkách rovnou vidíte reálnou nabídku hypotečního úvěru. Ale ještě předtím než podepíšete smlouvu o koupi, nechte si jí prověřit od právníka, ať máte jistotu, že je všechno správně. S drobnou pomocí odborníků bude koupě bytu bezpečná a bez problémů.

Výhodný prodej bytu či domu s pomocí profesionálů

Praktické služby ke sjednání na portálu CINCINK se hodí i pro prodej bytu. Všechno zvládnete i bez realitní kanceláře. Přípravu inzerátu se vším všudy zvládnete s pomocí služeb, jako jsou nafocení bytu, vytvoření virtuální vizualizace a podobně. S přípravou smlouvy si nechte pomoci od právníka. A ještě před vystavením nabídky si pozvěte odhadce ceny nemovitosti, ať náhodou svůj byt či dům neprodáte příliš levně pod tržní hodnotou.

Komentáře

Komentáře