Budiž světlo! I na fasádě domu, terase a zahradě!

Rozehrajte v exteriéru vašeho domu pestrou hru světel, která fasádě i zahradě vašeho domu stejně jako příjezdovým cestám a cestičkám dá naprosto jinou dimenzi. Oživí je a rozzáří!

Kolorit vánočních svátků a zimy obecně skvěle navozují světélka různého druhu. Zkrátka navozují tu pravou zimní atmosféru. A kolemjdoucím zvedají náladu. Fototerapie neboli léčba světlem je osvědčeným lékem nejenom na zimní chmury a depresi. A i osvětlené fasády mohou přispět svou troškou do mlýna. Hotové divy pak udělá celé osvětlené náměstí. Jaké máme možnosti? Díky nabídce trhu opravdu bohaté.

Vraťte své terase magii a náboj!

Venkovní osvětlení se s nástupem chladnějších měsíců těší ohromnému zájmu. Umožňuje nám totiž prozářit místa, která by obzvláště při dlouhých nocích a krátkých dnech jinak zůstala tmavá a pošmourná. Bez kouzla a náboje. Magii do nich přitom máme možnost navrátit stisknutím jednoho tlačítka.

Abyste i v zimě na terase dobře viděli

Terasa, zahrada i zápraží. V letních měsících se na ně přímo stěhujeme, ale v zimě bývají spíše stranou našeho zájmu. Přitom stačí málo. Přívětivě je nasvítit, a tím osvětlit. Na terasu stačí pořídit venkovní světlo s čidlem, které svítidlo rozsvítí při každé detekci pohybu. Jeho výhodou je, že se rozsvítí samo bez našeho přičinění. Z toho důvodu se tato svítidla často používají i do vchodů do domů a vjezdů do garáží. Klasikou na balkon a terasu jsou však lampiony. Pořídíte-li si jich víc, osvětlíte jimi celou plochu.

Venkovní světla na fasádu

Možností zahradního osvětlení je ovšem mnohem víc. Chodník a příjezdovou cestu osvětlíte pomocí pojezdových světel, zajímavým prvkem zahradní architektury se mohou stát svítidla sloupková a zahradní lampy. Velké popularitě se těší i venkovní světla na fasádu. Při jejich výběru se zaměřte na vyšší IP krytí, které je zárukou, že svítidlo může být vystaveno na pospas větru, sněhu i dešti.

Další kategorií jsou venkovní světelné řetězy, kterými zase osvětlíte třeba stromky na vaší zahradě. Spoustu parády ovšem nadělají i světelné figurky, prskavky a další svítící dekorace, které pohladí na duši vás i kolemdjoucí.

Komentáře

Komentáře