Zásuvky: Unikátní design a nevšední barevný zážitek

V dnešní době, když design a estetika hrají stále důležitější roli v našich životech, není těžké si představit, jak se moderní technologie mohou skloubit s vkusem a stylizací našich domovů. Jednou z oblastí, která prošla významným vývojem, jsou zásuvky. Firma ABB, přední výrobce domovního elektroinstalačního materiálu, nám přináší dvě unikátní řady, které spojují špičkový design s praktičností – ABB Levit a ABB Tango.

ABB Levit – harmonie barev a moderní elegance

S ABB Levit vstoupila do našich domovů harmonie neutrálních metalických tónů, která nejenže láká naše oči, ale i dotváří atmosféru moderní elegance. Tato řada zásuvek a vypínačů je navržena s ohledem na detail, kde rámečky a kryty jsou složeny ze dvou vrstev různých barev. To dává vypínačům nejen vyniknout svým tvarem, ale také přidává prostorovost celému interiéru.

Barevné kombinace ABB Levit – když design ožívá

Jednou z klíčových předností ABB Levit jsou jejich barevné kombinace. Jak by se vám líbila kombinace slonová kost/bílá? Nebo snad macchiato/bílá? Myslíte, že bude ladit dobře s vaší kuchyní? Na výběr máte až deset odlišných barevných kombinací. Prostřednictvím této řady můžete propojit zásuvky a vypínače s barvami stěn či nábytku a vytvořit tak skvostný barevný zážitek.

ABB Tango – klasika v moderním kabátě

Naopak ABB Tango představuje klasický design spínačů a zásuvek s širokou nabídkou barev. S více než 100 miliony prodanými kusy se Tango stalo evergreenem díky svému oblému tvaru a širokým přístrojovým možnostem. Přestože vychází z klasického designu, Tango neztrácí krok s moderními potřebami elektroinstalace.

Barevné Kombinace ABB Tango – rodinná barevná hra

ABB Tango je známé svou rodinnou přívětivostí a barevnou hrou. Barevné kombinace jsou široké. Jak bude asi ve vašem interiéru vypadat kouřová šedá nebo vřesová červená? Tyto i ostatní barvy lze kombinovat podle vlastní fantazie, což z Tango činí ideální volbu pro každý domov.

Výběr, který inspiruje – aplikace „Vyberte si vypínač“

Nemůžete se rozhodnout, které vypínače budou nejlépe ladit s vaším interiérem? Aplikace „Vyberte si vypínač“ od ABB vám může s tímto rozhodováním pomoci. Stačí spustit aplikaci, vybrat design a barvu vypínače, přidat vzorovou fotku místnosti nebo nahrát vlastní a nechat fantazii volný průběh. Tato inovativní aplikace umožňuje kombinovat barvy vypínačů s barvami stěn, což pomáhá vytvořit harmonický celek.

Výsledek: skvostný design a moderní funkce

ABB Levit a ABB Tango nám přinášejí nejen skvostný design, ale také moderní funkce pro elektroinstalaci. Od stmívačů pro LED světelné zdroje po komfortní ovládání žaluzií a spolehlivé bezdrátové ovládání, tyto řady jsou praktické i efektní. ABB Levit a ABB Tango se staly synonymem pro nejlepší spínače a zásuvky pro domovní elektroinstalace, které si může dovolit každý. Jsou dostupné v e-shopu společnosti ABB a přinesou vám do vašeho domova unikátní barevný zážitek.

Komentáře

Komentáře