Jaké jsou největší výhody prodeje nemovitosti s realitní kanceláří?

V dnešní době je trh s byty a domy velmi pestrý. Mnoho lidí chce bydlet ve svém, další si hledají pronájem, neustále se tedy něco děje. Někteří se mohou snažit prodávat nebo nakupovat i bez asistence realitních kanceláří. Motivace je postavená zcela jasně, proč platit provizi, když existuje jiná varianta, při které se může ušetřit? Spolupráce s realitními profesionály ovšem má řadu výhod, o které při podobném rozhodnutí přijdete. S RK je spojený také advokát, jenž se postará o všechny právní náležitosti a zajistí, aby vše proběhlo, jak má.

Budete mít méně starostí

Když oslovíte realitní kancelář Brno, následuje první nezávazná schůzka. Na ní následně proberete vše podstatné a domluvíte další postup. Na prvním místě je vhodná organizace, která ušetří klientovi čas a energii, ale v konečném důsledku také peníze. Myslíte na starosti spojené s převodem energií? Nebo se znaleckým posudkem? Tohle může realitní makléř absolvovat za vás a stále jde jen o zlomek jeho práce. Má bohaté zkušenosti a také velkou interní databázi zájemců o koupi nemovitosti, což znamená, že může oslovit mnohem širší spektrum lidí. Bezplatný inzerát na malých serverech nestačí, platit za inzerci na těch větších také nemusíte. Vše bude v jednom balíčku, který pro vás na míru zajistí realitní profesionál. Ruku na srdce, dobře zpracovaný inzerát s kvalitními fotkami osloví víc lidí.

Důkladná příprava je nezbytností

Atraktivní snímky a strukturovaný inzerát, který navnadí zájemce k emailu nebo telefonátu, kde se zeptá na další věci a pak si dohodne prohlídku. Přesně tak vypadá každý začátek dobrého realitního obchodu. K dobré fotce je zapotřebí další profesionál, který také připraví jednotlivé místnosti. Vše musí působit příjemně, tak, aby kupující projevil zájem. Řada moderních inzerátů se spoléhá také na 3D vizualizaci, tedy formu, kdy můžete absolvovat malou prohlídku ještě před setkáním s makléřem. Realitní kancelář Brno je připravena, aby prezentovala vaši nemovitost v nejlepším možném světle.

Férový obchod je na prvním místě

Bezpečný proces od A do Z, smluvní dokumentaci připravuje nezávislá třetí strana a o veškeré úkony spojené s prodejem se starají odborníci, pro které je to vlastně pracovní rutina. Pokud prodáváte nemovitost poprvé a nemáte zkušenosti, mohli byste udělat chybu. Opravdu nestačí jen sezení s advokátem nebo notářem, kde proberete smlouvy a jinak se jednoduše a lidsky dohodnete s prodávajícím nebo kupujícím. Realitní kancelář Brno je totiž také garantem toho, že nedojde k žádným nepravostem. Má za sebou dlouholeté zkušenosti a kvalitní zázemí, pomůže vám také vyjednat nejlepší možnou cenu. A právě cenová hladina je to, co je častým úskalím celého prodeje.

Realitka zařídí veškerou administrativu

Prodej nemovitosti je v českém prostředí spojen s poměrně složitou administrativou, která si vyžádá návštěvu několika různých úřadů. Smlouvy, odhady, posudky a případné vyřízení úvěru pro kupujícího, to není práce, která se vyřeší během jednoho odpoledne. Specialisté z realitní kanceláře Azolo reality dobře vědí, jak postupovat. Zkušený makléř má zažitý systém, jde o věci, které běžně dělá několikrát měsíčně a ví, jak postupovat. Inzerce, prohlídka se zájemcem, příprava nemovitosti před prodejem a také administrativa spojená s právním servisem. Ten pak symbolicky končí vyplacením kupní ceny na účet prodávajícího.

Makléři znají aktuální situaci na trhu

Kolik činí reálná kupní cena za nemovitost? To může odhadnout dobře hlavně odborník, který na tomto trhu pracuje každý den. Realitní kancelář Brno zaručuje také profesionální technický audit nemovitosti, což znamená ochranu pro prodávajícího, který by v budoucnu čelil reklamaci ze strany kupujícího kvůli skrytým vadám. V případě dohody je možné rychlé vyplacení zálohy a velkou výhodou je, že interní databáze má tisíce různých lidí. Všichni by rádi koupili nemovitost a možná je osloví právě vaše nabídka. Nemusíte si dělat starosti ani s exekucemi nebo různými formami zástavy. Vše se dá vyřešit, navíc poměrně rychle a bez větších administrativních průtahů. Lidský přístup je tady samozřejmostí, stačí se přesvědčit.

 

Komentáře

Komentáře