Koberec vnese svěží vítr do každé místnosti

Nemáte rádi zvuk cvakání pantoflí o podlahu a ten studený pocit od nohou je vám zejména v zimě opravdu nepříjemný? Podívejte se po kobercích, které by se hodily do vašeho domova. Díky nim bude chození po bytě tiché, pocit zimy od nohou zmizí a každá místnost získá jedinečný vzhled. Jaké výhody vám koberce ve vašem bytě poskytnou?

 

Teplo a pohodlí je hlavní výhodou koberce

Koberce vám vnesou do domova teplo, protože zastávají skvěle funkci tepelných izolantů. V teple budou vaše chodidla, ale i celý pokoj. Koberce totiž dokážou udržet více tepla v místnosti. Pokud chcete ušetřit za topení, je koberec tou správnou investicí.

Boho, vintage, hygge nebo něco zcela jiného?

Díky koberci získá každá místnost ve vašem bytě zcela novou tvář. Opravdu. Vhodně zvolené kusové koberce dokážou každou místnost zútulnit a dodat jí boho, vintage, hygge či jakýkoliv vzhled. Stačí se zaměřit na výběr vhodných motivů, jenž budou výborně sladit se zařízením místnosti a správně podtrhnou její jedinečný styl a nijak jej nenaruší.

Optické oddělení jednotlivých zón

S pomocí koberce je také snadné rozdělit každou místnost na zóny. Koberec pod jídelním stolem jasně vymezuje prostor pro stolování, kobereček pod konferenčním stolkem určuje odpočinkovou zónu a měkký koberec v dětském pokoji jasně stanovuje, kde je hrací plocha. Chcete-li si každou místnost v bytě opticky rozdělit na několik částí, kusové koberce jsou skvělými pomocníky.

S pomocí koberců bude chůze v domácnosti tichá, pohodlná, každý došlap měkký a pocit zimy od nohou se stane minulostí. Změnu poznáte již na první pohled, protože místnost získá úplně novou atmosféru a opticky oddělené zóny v každém pokoji nastolí zcela nový řád. Teplo domova nevykouzlí pouze krb či kamna, ale také měkký kusový kobereček.

Komentáře

Komentáře