Střecha pro generace se zárukou až 60 let

Střecha patří mezi nejdůležitější, a proto i nejdražší komponenty domu. Z čím kvalitnějších materiálů ji postavíte, tím déle vám bude sloužit. Sázkou na jistotu v tomto ohledu jsou plechové střešní krytiny.

Proč zrovna plechová střešní krytina? Hned z několika důvodů. Těmi nejdůležitějšími jsou nízká hmotnost, odolnost, nenáročná údržba a dlouhá životnost. Plechovou střešní krytinu nepořizujete jen pro své potřeby, ona ochrání i několik dalších vašich generací.

 

Vysoká odolnost

Plech navíc velmi dobře odolává přírodním živlům – vodě, extrémním teplotám i povětrnostním podmínkám. Má nízkou nasákavost a dobře odolává teplotním výkyvům. Nezklame vás v extrémních mrazech ani při vysokých teplotách. Svou roli zde však hraje i estetické hledisko – plech na domě zkrátka dobře vypadá. Rychlá, fyzicky a cenově nenáročná je rovněž montáž plechové střechy. Na výběr máte tradiční, profilovaný plech ve tvaru klasických tašek a drážkovanou (falcovanou) krytinu.

 

Zvolte spolehlivého výrobce

Jedny z nekvalitnějších jsou plechové střechy Blachotrapez, společnosti s kořeny sahajícími až do šedesátých let minulého století. Od té doby ale uplynulo opravdu hodně vody. Z malé klempířské firmy založené Janem a Terezou Luberdovými se stala prosperující společnost světového formátu.

 

Vsaďte na kvalitu

Zárukou kvality produktů z portfolia značky Blachotrapez je unikátní technologie SPS (Safe Profilling systém) neboli Systém bezpečného profilování (chráněný patentem uděleným Patentovým úřadem Polské republiky) používaný při výrobě, který umožňuje profilovat ocelový materiál nezávisle na teplotě okolí. Výsledkem je mimo jiné dokonalá plastičnost nátěrových produktů, která obzvláště u plechových střech hraje velkou roli.

 

Bohaté portfolio produktů

V nabídce najdete plechové šindele, taškové krytiny, panely i trapézový plech – střešní i fasádní. Spolu s plechovými střechami se velké oblibě v současné době těší i plechové fasády. Obzvláště na moderních domech vypadají famózně. K dispozici je rovněž další nezbytné střešní příslušenství a klempířské doplňky, jako jsou podokapní a nadokapní pásy, závětrné lišty, úžlabí atd. Je-li v hledáčku vašeho zájmu opravdu odolná střecha, Blachotrapez je rozhodně správnou volbou.

Komentáře

Komentáře