Jak ušetřit v budoucnu až 30% energie?

Ceny energií letí raketově vzhůru, a tak není divu, že se lidé snaží vymyslet, jak všemožnými způsoby ušetřit. Jednou z možností je samozřejmě snažit se spotřebovat méně energie. Tímto způsobem se ovšem nedá šetřit donekonečna. Co když všude zhasínáte, vypínáte spotřebiče ze zásuvky a žárovky jste vyměnili za úsporné LED varianty?

Velká část úspor padne na vytápění nemovitosti, a to ať už topíte elektřinou, nebo plynem. Rapidně se zvýšila cena elektřiny i plynu, výdaje za vytápění tedy rostou několikanásobně. Jak se s tím popasovat? V Německu jednoznačně – vytápí se jen na 19 °C. Významně ušetřit ovšem můžete i tím, že si dobře izolujete nemovitost.

Energeticky úsporné bydlení bude hrát prim

Nejlépe se dá šetřit bydlením v nemovitosti, která je k tomu uzpůsobená. To znamená v nemovitosti, která je dobře zateplená, má vyměněná okna a ideálně je i částečně soběstačná, co se týče energie. Třeba prostřednictvím využívání solárních panelů.

Většina nových domů se dnes už projektuje jako nízkoenergetické, nebo dokonce přímo pasivní. Co má ale dělat člověk, který žije ve starším domě? Prvním krokem může být třeba výměna oken. VEKRA garantuje úsporu nákladů na vytápění ve výši 30 %.

Když neušetříte tolik, VEKRA vám peníze uhradí

Společnost VEKRA garantuje, že její kvalitní okna ušetří až 30 % nákladů na vytápění. A pokud této úspory nedosáhnete, rozdíl vám uhradí! Akce platí jen do 15. října 2022, takže máte-li zájem jí využít, určitě neváhejte.

Kvalitou svých oken si jsou ve firmě VEKRA velmi dobře jistí. Vybrat si můžete jakákoliv okna z libovolné produktové řady se zasklením trojsklem. Nutné je vyměnit všechna okna v bytě, v rodinném domě i vchodové dveře. Montáž musíte stihnout realizovat do 15. prosince.

Budou-li vaše úspory za následující topnou sezónu nižší než 30 %, do konce srpna 2023 jen vyplníte formulář, dodáte podklady a VEKRA vám rozdíl uhradí.

Komentáře

Komentáře