Prodávejte své výpěstky i rukodělní výrobky pod vlastním stanem

Přímý prodej na různých akcí přináší přivýdělek i bývá hlavním zdrojem obživy. Máte však pro něj zázemí?

Prodávejte své výpěstky i rukodělní výrobky pod vlastním stanem
Prodávejte své výpěstky i rukodělní výrobky pod vlastním stanem

Neustále si pronajímat prodejní stánek může prodražovat i obecně komplikovat naše podnikání. Přitom zajistit si vlastní nemusí být vůbec drahé. Prodejní stánek z nůžkového stanu je ideální řešení pro každého, kdo prodává pravidelně či občas na různých trzích, prodejních akcích, na k prodeji vyhrazených venkovních stanovištích i na různých prodejních výstavách. Milují jej ženy, které si ze svého hobby, třeba šití hraček či výroby dekorací, udělaly business. Je praktický pro muže, kteří si založili vlastní malý pivovar či v menším farmaří. Nůžkový stan je praktický skutečně pro každého.

Nůžkové stany mají mnoho výhod

Stanový přístřešek s nůžkovou konstrukcí je lehkou mobilní stavbou. Stany jsou natolik lehké, že se dají snadno přenášet v jedné osobě. Ta nepotřebuje pomocné ruky navíc ani při stavbě stanu a jeho demontáži. Přitom to není na úkor pevnosti konstrukce. Ta skutečně něco vydrží. Stany mají poctivou nepromokavou střechu z odolné tkaniny. Ta může být využita i pro boční panely, nebo používáte stánek více otevřený. Na tyto plochy lze nechat natisknout reklamu, identifikaci živnostníka i další marketingové a obchodní prvky.

Nůžkový stan je skutečně mobilní. Zabalíte ho do malého balíčku a snadno odvezete i v tom nejmenším automobilu. A platí to pro větší i menší stany. Nabízí se ve velikostech od 2×2 m až do 6×3 m. Představovali jste si něco většího? Nebo hledáte jiný než čtvercový a obdélníkový půdorys? Výhodou stanových přístřešků je možnost spojovat je do větších celků a vytvořit půdorysy třeba i do L nebo U.

Řešení pro jednotlivce, malé i velké firmy

Perfektní produkt v několika barvách dokáže využít malý i velký podnikatel, též firma jakékoliv velikosti. Často se nůžkový stan využívá i jako reklamní stánek. Firmy tak šetří náklady za pronájem stánků na výstavách a veletrzích a jsou kdykoliv připraveny zúčastnit se jakékoliv prezentační, sponzorské a další akce. Nůžkové stany se využívají též a různých akcích pro obchodní přátele zaměstnance i v rámci teambuildingů.

Komentáře

Komentáře