Domácí dekorace, které by neměly chybět v žádné domácnosti

Mezi základní vybavení domácnosti patří mimo jiné i lůžkoviny a bytový textil, jako jsou ručníky, osušky, záclony, závěsy, přehozy na postel, povlečení, prostěradla, ale i utěrky nebo ubrusy a ubrousky. Zkuste je vybírat hlavě podle kvality materiálu.

Fotografie od uživatele Designecologist ze služby Pexels

Ručníky a osušky do každé koupelny

Při výběru ručníků a osušek je důležitá barva, velikost i materiálFroté ručníky jsou vyrobeny ze 100% bavlny a tento přírodní materiál zaručuje mimořádnou hebkost, měkkost a dobrou savost. Zakoupit si je můžete jednotlivě nebo v sadách s atraktivním designem. Bambusové ručníky oproti bavlněným nasají až 4x více vlhkosti a jsou antibakteriální, což brání udržování plísní a bakterií. Jsou vhodné do koupelen bez možnosti větrání. Oceníte i koupelnové WC předložky.

Fotografie od uživatele Karolina Grabowska ze služby Pexels

Plážové osušky třeba i k bazénu

Osušky jsou stejně jako ručníky nepostradatelnou součástí do koupelny. Plážové osušky využijete i k bazénu, na koupaliště, k rybníku i na pláž. Extra velké plážové osušky s rozměry 90×18090×165 90×160 cm se dají rozprostřít přímo na pláž, trávu nebo přehodit přes plážové lehátko. Díky rozměrům jsou vhodné i pro dva. Jsou vyrobené z kvalitní, dobře savé česané 100% bavlny v úpravě froté v mnoha tematických potiscích, vzorech i barvách, ze kterých si jistě vyberete.

Deky, přehozy a polštářky na pohovku i postel

Oblíbeným prvkem dětských i obývacích pokojů, ložnic i pokojů pro hosty, jsou hřejivé deky a přehozy na postel. Povlečeníprostěradlo na matraci i potah sedačky ochrání před prachem a nečistotami, nebo vás pěkně zahřejí. Jsou velmi moderní a praktické. Jsou skvělým designovým doplňkem. Přehozy jsou většinou vyrobeny ze 100% mikropolyesteru, který je vhodný i pro alergiky. Deky jsou vyrobeny z hřejivého mikrovlákna. Prostor zútulní i dekorativní polštářky.

Fotografie od uživatele Terje Sollie ze služby Pexels

Záclony a závěsy do každé místnosti

Záclony zútulní každou místnost. Ochrání ji před ostrým světlem i hmyzem při otevřeném okně. Dodají vašemu domovu zcela nový rozměr, proto by neměly chybět na žádném okně. V domácnosti se neobejdete ani bez zatemňovacích závěsů. Pro klidný a kvalitní spánek je důležitá i tma. V kuchyni či v jídelně by vám neměl chybět ubrus, prostírání a ubrousky. Na židle si dejte pohodlné sedáky a podsedáky. Potřebovat budete i další bytový textil, jako jsou chňapky, utěrky a zástěry.

Komentáře

Komentáře