Hledáte nový byt v Praze? Přední developer nabízí aktuálně stovky volných bytů na prodej

Praha je zcela nepochybně jednou z nejatraktivnějších míst pro život v ČR. Není tudíž s podivem, že neutichá zájem o pořízení nových bytů v hlavním městě, a to i v okamžiku, kdy ceny nemovitostí v Praze patří dlouhodobě k suverénně nejvyšším ve srovnání se zbytkem České republiky. Pakliže se zajímáte o možnosti nového bydlení v Praze, stačí se obrátit na zkušenou developerskou společnost.

Firma FINEP na tuzemském trhu působí již řadu let. Jako developer pomohla zrealizovat mnoho úspěšných projektů a nemovitostí, v nichž získaly nové bydlení v Praze tisíce lidí. Také v současné době nabízí více než 324 nových bytů, a to v rámci 7 projektů, které se nacházejí ve velmi zajímavých lokalitách po celém hlavním městě.

Hlavní přednosti spolupráce s FINEP

Obrátit se na firmu FINEP znamená zvýšit své šance na nákup skutečně moderního bydlení v české metropoli. Nové byty v Praze si navíc lze prohlédnout, protože FINEP představuje vzorové bytové jednotky ve všech svých projektech, aby zájemci získali lepší představu o tom, jak by jejich nové bydlení v Praze mohlo brzy vypadat. Kromě toho máte možnost sami ovlivnit vzhled interiéru vašeho budoucího bydlení.

Jak probíhá pořízení bytu u FINEP?

Samotný nákup nového bytu u společnosti FINEP začíná prvotním setkáním. Během něho se především zorientujete, vyřešíte možné způsoby financování a dozvíte se kompletní a detailní informace. Jakmile s nákupem nového bytu souhlasíte, je převedení nemovitosti a příprava bytu pro nastěhování jen otázkou času. FINEP vám pomůže zajistit potřebné financování, pakliže chcete nový byt koupit například přes hypotéku.

Atraktivní nabídky na koupi nemovitosti

FINEP v současnosti nabízí volné byty v Praze třeba v rámci projektu Kaskády Barrandov, další bytové jednotky lze pořídit nedaleko Prokopského údolí. Kompletní nabídku, jež zahrnuje více než 300 stovky nových bytů, naleznete přímo na webu společnosti.

Komentáře

Komentáře