Komody do obývacího pokoje i do ložnice

Univerzálnější kus nábytku byste pohledali jen těžko. Komoda se hodí téměř do každé místnosti od obývacího pokoje přes dětský pokoj až po ložnici. Místo najde i ve větší předsíni nebo hale.

Ona je totiž komoda sama o sobě dost širokým pojmem. Co si pod tímto slovem představíte vy? Skříňku se šuplíky? Nižší skříňku s otevřenými policemi? Kombinaci polic, šuplíků a skříněk se dvířky? Tohle všechno je pravda. Komoda je nábytkem mnoha tváří, a právě proto se hodí do tolika místností.

V obývacím pokoji nahradí klidně celou stěnu

Obývací stěny jsou dnes téměř minulostí. Domácnostem vládne minimalismus, kolikrát stačí komoda pod TV a konferenční stolek. Pokud se bojíte, že vám tohle nebude stačit vzhledem k nedostatku úložného prostoru, můžete zapřemýšlet nad pořízením ještě jedné komody do obývacího pokoje. Na ni postavíte třeba svíčku, květinu či jinou dekoraci a je vystaráno.

Vynikající úložný prostor na oblečení

Šaty, kabáty či košile se vyplatí spíš věšet na ramínka, aby nebyly zmačkané, až si je budete chtít obléct. Trička, džíny i spodní prádlo ale skvěle schováte do šuplíku. Kam jinam než do komody. Z toho důvodu se hodí i do dětského pokoje, případně ložnice.

Děti si do komody mohou schovávat rovněž hračky, školní potřeby nebo cokoliv jiného. Jde o univerzální kus nábytku, který si své využití najde.

Zvolíte lesklou, matnou, bílou, hnědou?

Fantazii se meze nekladou. Milovníky minimalismu potěší komoda bílá lesk s názvem YORK. Ta je jako dělaná do ložnice. Velmi trendy jsou i kombinace bílé barvy s dekorem dřeva nebo tmavého a světlého dřeva. Pokud chcete dokoupit komodu k již existujícímu nábytku, jistě nebudete mít problém sehnat takovou, která by k vaší stávající výbavě ladila. Výběr je skutečně obrovský. Kde? Například v e-shopu Toto-nabytek.cz, kde mají aktuálně velmi pěkné slevy na komody.

Komentáře

Komentáře