Jak realitní kancelář Praha 6 zajistí úspěšný prodej vaší nemovitosti?

Prodej domu nebo bytu se řadí mezi náročné obchodní transakce, při nichž je třeba postupovat obezřetně. Neznalost správných postupů může prodej nemovitosti Praha 6 významně protáhnout, dostat vás do potíží či připravit o pár desítek tisíc korun. Na koho se obrátit?

Reality Praha 6 to mají v malíku

Můžete se totiž spolehnout na jejich mnohaleté zkušenosti a hluboké znalosti oboru. Na začátku bude provedena analýza – na základě lokality, druhu nemovitosti, vybavení, dopravní dostupnosti atd. Byty Praha 6 budou následně oceněny reálnou tržní cenou. V čem spočívá úspěšný prodej bytů Praha 6? Je totiž navržena nejvhodnější forma propagace, která obnáší profesionální nafocení, videoprohlídku, nákres půdorysu, atraktivní popis, cílenou inzerci či přímé oslovení potencionálních zájemců. Prodej bytu Praha 6 díky tomu proběhne bez dlouhých průtahů a za nejvyšší možnou cenu. Profesionální tým vsází na tzv. Home staging neboli příjemné zabydlení nabízeného prostoru.

Nejde jen o zprostředkování prodeje nemovitostí

Úloha realitní kanceláře v žádném případě podpisem smlouvy nekončí. Je schopná zajistit vám hypotéku na míru, čímž se vyhnete zdlouhavému procházení finančních nabídek s nejistým výsledkem. Samozřejmostí je poskytnutí právního servisu včetně úschovy kupní smlouvy či finančních prostředků. Málokdo nabízí poprodejní servis, jenž zahrnuje převod energií, opatření energetického štítku, vyřízení dotace Nová zelená úsporám, technickou inspekci atd.

Na Praze 6 jako doma

Předmětem zájmu nejsou jen byty a domy Praha 6, nýbrž také nebytové prostory, pozemky a rekreační objekty. Prodej domu Praha 6 je uskutečňován například v lokalitách Břevnov, Dejvice, Suchdol, Hradčany a Bubeneč. Můžete si být jisti, že nejenom tyto vyjmenované lokality znají profesionálky z realitní kanceláře jako své boty.

Komentáře

Komentáře