Moderní byty s prosklenými balkony a zimními zahradami. I tak vypadá bydlení v Praze

Praha jakožto metropole České republiky představuje atraktivní místo k bydlení, ovšem poptávka je opravdu obrovská, a proto vznikají stále nové developerské projekty. Právě se spouští realizace dalšího projektu Villa Střížkovská, což je unikátní objekt se třemi nadzemními podlažími a ustupujícím čtvrtým podlažím.

Už na první pohled je kompaktní dům nadčasový, přičemž fasádu zdobí prosklené balkony a zimní zahrady s celoročním využitím. Parkování je vyřešeno garážovou halou v suterénu nemovitosti.

Vila uprostřed zeleně, přitom ale ve městě

Vila na úpatí zeleného svahu evokuje v obyvatelích pocit, jako by žili uprostřed přírody. Samotná lokalita je klidná, ovšem v pěší dostupnosti je kompletní občanská vybavenost a během několika minut se dostanete do samotného centra Prahy. Novostavba nabízí prostorné rodinné byty 3+kk s předzahrádkami umístěné v prvním nadzemním podlaží. V druhém a třetím patře jsou útulné menší byty 2+kk s půvabnými prosklenými balkony. Čtvrté nadzemní podlaží je věnováno dvěma bytům, a to 3+kk a 4+kk s terasami a zimními zahradami, jež vybízí k odpočinku.

Všechno na dosah ruky

Potěší vás, že nové byty Praha 8 jsou v blízkosti škol i školek, parků, dětských hřišť, kaváren a restaurací. Stejně tak se hned dostanete do supermarketu, jenž se nachází ve stejné ulici. Samozřejmostí jsou i zdravotnická střediska a zastávky městské hromadné dopravy.

Villa Střížkovská myslí i na sportovce a vyznavače aktivního životního stylu. Volný čas totiž můžete trávit ve sportcentru Prosek, parku Václavka s dětskými hřišti či parku Přátelství na Proseku. Byty Libeň si vás tedy podmaní po všech stránkách.

Aktuálně se už byty prodávají, některé jsou dokonce v rezervaci, a proto se podívejte na nabídku, abyste stihli ulovit byt vašich snů.

Komentáře

Komentáře