Estetika se dřevem – dřevěná garáž!

Pokud jste vlastníkem auta, určitě dennodenně přemýšlíte o tom, kde najít vašemu autu parkovací místo. Pokud se jedná o venkovní prostory, možná vám často napadne, kolikrát se může denně změnit počasí. Nepříznivé povětrnostní podmínky, déšť, kroupy … To vše ovlivňuje kvalitu vašeho vozidla. Tyto vlivy příliš neovlivníme, jediné, co můžeme ovlivnit je to, jako své auto můžeme účinně chránit.

 

Prvním způsobem, jak své auto ukrýt je samozřejmě kryté parkování. Druhým způsobem je vlastní garáž.

Je mnoho druhů garáži, betonové, s plechovou střechou, vysunuté, dřevěné garáže…

My se však budeme zabývat něčím jiným – a tím jsou dřevěné garáže. Proč právě zmiňujeme tuto variantu? Taková dřevěná garáž má nám skutečně mnoho k nabídnutí.

Pro a proti dřevěných garáží!

Moderním doplňkem k vašemu bydlení může být právě dřevěná garáž. Mezi základní výhody patří, že je mobilní a prostornější než betonová – takže tady nemáme problém s uskladněním více než jednoho auta, což je v mnoha případech velmi výhodné, nedojde k poškození žádného auta. A navíc nám to dává možnost se neomezovat, jestli plánujeme koupi většího vozidla.

Dřevěné garáže jsou mobilní, je tedy možnost je okamžitě přesunout jinam jestli jsou na nevyhovujícím místě, a to i tehdy, když se například někam stěhujete. Šetří vám to čas nad zvažováním možností, kde budeme auta parkovat ve vašem novém obydlí.

Jelikož vycházejí z panelové konstrukce a mají sedlovou střechu, mohou nám zastávat funkci skladiště nástrojů do zahrady, na sekačku a různé jiné věci. Ano, i na toto jsou dobré dřevěné garáže.

Dřevěnou garáž lze rychle smontovat, poradí si s ní jakýkoliv kutil a kdokoliv si ji i může dovolit, protože na rozdíl od jiných je cena dřevěné garáže poměrně nízká.

Jak jsme zmínili výše, má široký záběr využití – jako parkovací místo pro vaše auto nebo auta nebo i jako skladiště věcí, které se vám nevešly do zahradního domku.

Samozřejmostí je i přizpůsobení velikosti. Je jen na vás, jaká vaše dřevěná garáž bude – velikostně, rozměrově, jak bude vypadat a co v ní budete skladovat. A můžete si ji kdykoli přesunout dle vašich požadavků. Ano, toto jsou dřevěné garáže a jejich výhody.

Dřevěné garáže dodávají našim vnějším prostorám i nádech elegance a dotek estetiky. Vzhledově působí velmi svěže, a to nám dává úplně jiný pohled. Není to jen parkovací místo pro vaše auta, ale krásný módní doplněk, kterému se vaše žena jistě velmi potěší. A vy samozřejmě s ní. Dřevo je možné si pořídit v jakýchkoliv odstínech a zvolit si, jaký druh dřeva pro vás bude nejvhodnější. Samozřejmostí je i krásná, dřevitá vůně, která vás bude každé ráno vítat a vyprovázet do nového úspěšného dne.

Pro koho slouží?

Dřevěné garáže jsou skvělou volbou pro lidi, kteří se mají v úmyslu častěji stěhovat, ale i pro ty co ocení jejich vysokou ochrannou schopnost od jakýchkoliv nepřízní počasí. Je možnost je i využít jako hezký estetický doplněk do vaší zahrady, který bude nejen vypadat, ale také plnit svou funkci a to vytvořit vašim autům nejen parkovací místo, ale hlavně nový domov, do kterého je budete s radostí parkovat a s radostí se každé ráno vracet do místa, které voní jako čerstvě štípané dřevo. Dřevěná garáž je jednoduše v kurzu.

Komentáře

Komentáře