Bazény do země dokonale zapadnou do prostředí vaší zahrady

V minulosti plastové bazény neměly dobrou pověst, protože materiál nebyl příliš kvalitní, ovšem výrobní technologie se v poslední dekádě natolik zdokonalily, že právě plastové bazény se dostávají na výsluní. Při výběru se tedy rozhodujte nejen podle ceny, ale především podle kvality plastu, protože on rozhoduje o životnosti bazénu jako takového.

Právě od konstrukčního řešení se odvíjí životnost a odolnost bazénu, tedy konkrétně tloušťka plastové stěny, typ a kvalita svárů. Jestliže jsou dané prvky špičkově vyrobené, nemusíte se bát, že byste se museli s bazénem za deset let rozloučit, ba naopak vám poslouží klidně i třicet či čtyřicet let.

Bazény do země mají šmrnc

Vždy se tedy zaměřte na to, z čeho jsou plastové bazény vyrobeny, ovšem na druhou kolej neodsouvejte ani design a provedení jako takové. Protože se jedná o jeden z nejdominantnějších prvků zahrady, měl by se vám líbit i po estetické stránce. Chcete kulatý bazén, nebo se vám zamlouvají spíše oválné či obdélníkové bazény do země?

Od nadzemních bazénů se pomalu upouští, neboť varianty do země už nejsou tak nákladné, jako tomu bylo v minulosti. Velkou výhodou je, že bazén v zemi můžete zastřešit, a tím si výrazně prodloužit koupací sezónu. Sice je instalace náročnější, neboť je nezbytné připravit dostatečně velkou jámu na bazén, stejně tak i na trubky, ale výsledek stojí za to.

Kdo vám dodá zahradní bazén od A do Z?

Jestliže hledáte specialistu, u něhož si můžete objednat zahradní bazén, nabízí se vám jich spousta. Jedním z nich je společnost BAZÉNY – VÝROBA s.r.o., která vsází na vskutku špičkové materiály firmy Röchling, která je v daném segmentu vyhlášená. Slibuje životnost až čtyřicet let, obrovskou pevnost, stálobarevnost a odolnost vůči mrazům i slunečnímu záření.

Komentáře

Komentáře