Střechy Praha: Potřebuje váš dům rekonstrukci?

Základem spokojeného a bezpečného bydlení je bezpochyby kvalitní pevná střecha, která je plně funkční a nepropustí dovnitř ani kapičku vody. Bohužel po letech střechy tuto schopnost ztrácí, což je první signál pro zahájení jejich renovace, jenž byste neměli podceňovat.

Kvalitní střechy na klíč

Jestliže i vaše stará střecha pomalu vypovídá službu a budete co nevidět potřebovat zkušené řemeslníky, máme pro vás tip na firmu působící v našem hlavním městě. Společnost Střechy Novák s.r.o. se v oboru pohybuje už dlouhá léta a s opravami střech má bohaté zkušenosti. Střechy Praha nabízí svým zákazníkům široké spektrum služeb, které s touto problematikou souvisí. Jedná se o různé klempířské práce, pokrývačství či tesařství.
Oproti konkurenci tato pražská společnost nevytváří nové střechy pouze pro rodinné domy, jako tomu bývá nejčastěji, ale taktéž se zaměřuje na činžáky, v jejichž podkroví v současnosti vznikají velmi populární luxusní byty. Za rok firma běžně vybuduje okolo 300 nových střech, což svědčí o rychlosti a kvalitě jejich odvedené práce. Pokud chcete střechu na klíč, zde jste na správné adrese.

Menší i větší opravy střech

Ne vždy je nutné měnit celou střechu, ale postačí provést pouze nutnou opravu. Kvalifikovaní pracovníci vždy celou situaci nejprve zhodnotí a posléze se rozhodnou, jak rozsáhlá oprava střechy bude pro odstranění problému dostačující. Využít služeb společnosti lze též v případě, že potřebujete střešní izolaci či jste se rozhodli pro střešní okna.
Co se týče celkové rekonstrukce střechy, opět jí předchází odborné zhodnocení situace a analýza jejich jednotlivých částí. O vše se samozřejmě postarají odborní pracovníci. V případě zájmu neváhejte firmu kontaktovat buď telefonicky, anebo využijte formulář nezávazné poptávky přímo na jejich webových stránkách.

Komentáře

Komentáře