Povolání snů? Pro mnohé makléř!

Po pravdě řečeno, realitní makléř není zrovna to, co vám děti ve školce jmenují, když se jich zeptáte, čím by chtěly být. Pro děti tohoto věku možná nepůsobí příliš zajímavě nabízet lidem nemovitosti. Ve skutečnosti je však toto zaměstnání zajímavější než mnohá jiná. Nesetkáte se zde s jednotvárností, a budete-li snaživí, jako odměnu získáte nadprůměrný plat.

Práce v realitách je velmi různorodá. Realitní makléř musí umět komunikovat s lidmi, nesmí se bát jednat s úřady a obecně vyřizovat věci osobně i telefonicky. Část své pracovní doby prosedí v kanceláři, zbytek bude cestovat a scházet se s klienty. Stane se tak trochu jejich dobrým andělem, který jim pomůže odprodat nemovitost, nebo naopak sehnat bydlení snů.

Pracovní dobu si tady tvoříte podle sebe

Práce realitního makléře neprobíhá na směny. Ona dokonce nemusí trvat ani celých 8 hodin denně. Pokud budete schopní a zvládnete si vydělat dostatek peněz za kratší čas, nikdo vás nebude nutit pracovat dlouho. Zároveň je pouze na vás, kdy se rozhodnete věnovat práci. Rádi si přispíte, nebo potřebujete odvézt děti do školy? V pořádku. Ostatně možná i vaši klienti ocení, když se s nimi nebudete chtít scházet brzy ráno. A jestli vás zrovna potká hektický týden, dořešíte si pracovní věci o víkendu.

Výplata se odvíjí od zásluh

Jakmile má realitní makléř práce mnoho, nebo dokáže vychytávat ty nejlepší zakázky, přijde si na vysoce nadprůměrnou výplatu. Skvělé je, že si výši svého výdělku může sám kontrolovat. Například v létě, když mají děti prázdniny, lze pracovat méně, v zimě si naopak vydělat více peněz, aby zbyla nějaká rezerva na to léto.

Plat realitního makléře je zpravidla sestavován jako procentuální část realizovaných obchodů. Čím více, nebo čím dražších, jich tedy zprostředkujete, tím větší výplata vás na konci měsíce čeká. Tento systém je motivující na rozdíl od systému, kdy dostáváte fixní hodinovou mzdu, ať už si čtete novinky na internetu, nebo doopravdy pracujete. V realitách jste placení za své výkony, což vás dost možná vybičuje k těm nejlepším výsledkům.

Jediné, co potřebujete, je odhodlání

Ptáte se, jak se stát realitním makléřem? Nepotřebujete k tomu žádné speciální vzdělání ani zkušenosti. Stačí sebrat odvahu a přihlásit se. Nové posily nyní hledá realitní kancelář RE/MAX Anděl, takže pokud se chcete stát jejich partnerem, máte ideální příležitost. Nováčky v Praze vítají a rádi jim pomohou zamilovat si svět realit.

Komentáře

Komentáře