Chcete bydlet v energeticky úsporném domě? Kupte si jeden v projektu Bydlení Úvaly

Zájemci o vlastní bydlení v současné době preferují energeticky úsporné budovy, a to jak z ekonomického, tak i ekologického hlediska. Spotřeba energie je v takovém domě menší, s čímž jde ruku v ruce minimální dopad na životní prostředí. Ovšem najít v Praze, případně v jejím nedalekém okolí nemovitosti vyhovující vašim požadavkům, se zdá jako nadlidský výkon.

Jeden developerský projekt roste ve východní části Prahy. Pokud tedy zadáte do vyhledávače „nové domy Praha východ“, nabídne se vám Bydlení Úvaly. Na první dvě etapy s bytovými domy, z nichž první je dokončena a druhá je momentálně ve výstavbě a všechny byty jsou již kompletně vyprodány, navazuje  třetí etapa s aktuální nabídkou dvaceti rodinných domů. Všechny etapy jsou v energetickém standardu třídy B.

Proč bydlet v energeticky úsporném domě?

Důvodů je hned několik. V první řadě vás přesvědčí výrazná úspora provozních nákladů. Přítomnost moderních technologií a použití nadstandardních materiálů mají na svědomí právě nízkou energetickou náročnost. Pokud zvolíte zrovna některý z domů postavených v rámci projektu Bydlení Úvaly, potěší vás kompletní občanská vybavenost v okolí a snadná dopravní dostupnost. Třeba z Masarykova nádraží se dostanete vlakem domů za pouhých 25 minut, tedy ještě rychleji než automobilem. A nejen to, v plánu je výstavba spádové základní školy přímo v sousedství projektu, takže děti to budou mít do školy doslova za rohem.

Nejen rodiny s dětmi kladou důraz na zeleň. Bydlení Úvaly slibuje také přírodu, a tak se nemusíte bát, že by se vám z okna otevíral výhled pouze na beton či okolní stavení.

Líbí se Vám v Úvalech?

Pokud je Vaše odpověď kladná a poohlížíte se po bydlení v energeticky úsporném rodinném domě, doporučujeme Vám právě Bydlení Úvaly. V současné době probíhá předprodej rodinných domů s obytnou plochu od 103 do 142 metrů čtverečních s pozemkem o velikosti 259 až 479 metrů čtverečních Záleží tedy pouze na vás, jak velký prostor požadujete. Dokončení třetí etapy je plánováno na zimu příštího roku.

Komentáře

Komentáře