Příroda, město za zády, moderní rodinné domy. To je bydlení Na Malé Růži

Bydlet v klidné lokalitě, ale přitom mít na dosah ruky všechny přednosti velkoměsta. Pokud prahnete po podobném bydlení, nabízí se vám developerské projekty realizované v malebných obcích nedaleko hlavního města, jako jsou Drahelčice v okrese Praha-západ. V rámci projektu zvaného Na Malé Růži vyrostlo v průběhu prvních dvou etap dohromady 90 rodinných domů, které si už našly své majitele, mezi nimiž jsou především mladé rodiny s dětmi. V březnu letošního roku pak developer zahájil výstavbu další etapy, ale pozor, polovina rodinných domů je už prodaná, a tak byste neměli dlouho váhat.

Dětský pokoj
zdroj: namaleruzi.cz

Co všechno lokalita nabízí?

Z Drahelčic, což je malá obec rozprostírající se hned vedle Rudné u Prahy, se pohodlně dostane jak do přírody, tak samotné metropole doslova za pár minut: cesta automobilem trvá na Zličín zhruba deset minut. Jestliže preferujete jiný způsob dopravy, ještě se nabízí autobus Pražské integrované dopravy, který zastavuje přímo v obci.

Pokud budete chtít zůstat doma, máte spoustu možností jak trávit volný čas. Nedaleko se nachází přírodní park Povodí Kačáku, který vybízí k rannímu joggingu nebo dlouhým odpoledním procházkám. Na milovníky cyklistiky čeká hustá síť cyklostezek. Prodej domů u Prahy patří v posledních letech k velice vyhledávaným frázím, neboť rodiny preferují poklidná místa plná zeleně, ale zároveň se nechtějí vzdálit od metropole.

projekt Na Malé Růži
zdroj: namaleruzi.cz

Jaké domy jsou v nabídce?

Vybrat si můžete ze čtyř typů rodinných domů. V nabídce jsou domy řadové, dva druhy dvojdomů a rodinné domy s garáží. Ve všech případech se jedná o dvoupatrové domy s třemi až pěti obytnými místnostmi, vlastním pozemkem a dalším vybavením.

Veškerá občanská vybavenost se nachází do vzdálenosti dvou kilometrů. V samotných Drahelčicích vám jsou k dispozici základní služby. Školy, zdravotní středisko, knihovna, lékárna, pošta a sportovní kluby se nachází ve vedlejší Rudné u Prahy, která se nachází od Drahelčic, co by kamenem dohodil.

Komentáře

Komentáře