Splňte si sen o novém bydlení v bytech na Praze 3

Ceny bytů naštěstí stagnují, v některých lokalitách dokonce klesají, a tak pokud chce někdo bydlet ve svém, má ideální šanci chytit se příležitosti. I kdyby to měl být pro začátek menší byt, budete již dávat peníze do svého.

Nově byty – Praha 3

Zejména v metropoli se stále staví nové byty Praha. Vám se tak naskýtají skvělé možnosti, protože vždy je lepší investovat nejen do svého, ale také nového. Starší byty totiž mnohdy stojí stejně jako jednotka v novostavbě, protože cenný je pozemek, v Praze pak obzvlášť. A vy přitom nevíte, jaké závady v nemovitosti jsou. Navíc nový byt nebudete muset nijak rekonstruovat, vyměňovat stará zařízení, leckteré projekty dokonce počítají s dostavbou, aby si dotyčný vytvořil zázemí podle svého vkusu. Jaká lokalita je zajímavá? Určitě blízkost centra s troškou přírody. Ideální je Žižkov. Zde se nyní nabízí byty Vackov od společnosti Metrostav Development, které skýtají luxusní zázemí za přívětivé ceny.

Novostavby – Praha

Rezidenční projekt Byty u parku Na Vackově zahrnuje čtyři nové domy s celkem 232 byty, 91 garážovými stáními, a také skýtá i několik nebytových prostor. Jsou k dispozici jednopokojové jednotky o velikosti 31 m² až po pětipokojové byty s plochou 114,90 m². Každý z bytů pak disponuje předzahrádkou, terasou či balkonem. Máte šanci získat domov snů, k dispozici je stále 187 volných jednotek. Jistě vás i potěší, že celá rezidence je projektovaná v nízkoenergetickém standardu B. Bydlení je skvělé i pro svou občanskou vybavenost a blízkost do atraktivních míst v Praze. Nedaleko je park Židovské pece, takže i u centra najdete klid. Za návrhem projektu stojí významné pražské architektonické studio Architecture Interior Project, novostavby samotné navazují na již realizované oblíbené objekty v této lokalitě. Přestěhujte se tedy do nového království. Neplaťte už nájem někomu cizímu a raději investujte do vaší nemovitosti, která se vám i pěkně zhodnotí.

Komentáře

Komentáře