Ideální realitní kancelář? Garantuje prodej nebo výkup nemovitosti

Milujete flexibilitu? Chcete mít jistotu, že svou nemovitost skutečně prodáte v rozumném časovém horizontu? Nespoléhejte na svůj osobní šarm, ale raději se obraťte na realitní kancelář s širokou základnou potenciálních zájemců a garancí odkupu nemovitosti v případě potřeby.

Opravdu dobrá realitní kancelář totiž má toho správného zájemce „v rukávu“ často ještě dřív, než svou nemovitost k prodeji vůbec nabídnete. Poctivě a důkladně mapuje potřeby svých klientů, a jakmile se vhodná nabídka objeví, ihned je upozorní.

Družstevní ani podílové vlastnictví není problém

Nezáleží na tom, zda máte svou nemovitost výlučně v osobním vlastnictví, či zda bude třeba nejprve vyřešit družstevní nebo podílové záležitosti – specialisté si s těmito eventualitami poradí. Mezi ty, specializované na dostupné bydlení v Praze a Středočeském kraji, patří i Edoxreality.cz.

Zařídí výkup i prodej bytu či domu za všech okolností, a to včetně hrozící exekuce a dalších obtíží. Peníze navíc získáte předem, a to až do výše 2 milionů korun – své nové bydlení si tak můžete zařídit okamžitě, aniž byste čekali na výsledek prodeje.

Na počátku stojí kvalifikovaný odhad ceny nemovitosti. Ten je pro všechny zájemce o prodej, pronájem nebo výměnu nemovitosti samozřejmě zcela zdarma. Ten od Edoxreality si zakládá na přesnosti, a to díky použití hned několika určujících faktorů. Mezi ně patří zejména:

  • analýza zrealizovaných prodejů v dané lokalitě
  • analýza prodeje nemovitostí v určitém časovém období, vyplývajících z údajů Českého zeměměřického a katastrálního úřadu
  • cenové mapy realizovaných prodejů
  • 14 let zkušeností na realitním trhu

Výkup nemovitosti rychle a výhodně

Třešničkou na dortu služeb Edoxreality je však profesionální výkup nemovitostí. Až 95 % tržní hodnoty nemovitosti, výplata peněz do 24 hodin od prověření právního a technického stavu nemovitosti a bezplatné zastoupení u všech úřadů, institucí a dalších účastníků řízení. U Edoxreality zkrátka naleznete všechny nezbytné služby pod jednou střechou. Svěřte do rukou jejích expertů svou budoucnost i vy!

Komentáře

Komentáře