Na břehu Lipna vyroste luxusní rezort

Toužíte po luxusním letním a víkendovém bydlení v překrásné přírodě? Pak vás určitě zaujme chystaná novinka na břehu Lipna. Vzniká tam totiž projekt MOLO Lipno Resort, který nabídne luxusní byty a penthousy, pětihvězdičkový hotel s wellness a spa, spoustu možností zábavy.

Mezinárodní architektonický ateliér Champan Taylor z Londýna a pražský tým pod vedením Jona Halea a Jana Pokorného. Právě ti se podíleli na návrhu rezidenčního projektu MOLO Lipno Resort. Díky nim bude vynikat luxusem a kvalitou podobně jako jiné rezorty ve Švýcarsku či u jezera Como v Itálii.

Bydlení s výhledem na jezero

Prostředí Lipna je úžasné pro volnočasové aktivity. Užijete si zde cyklistiku, turistiku, 120metrové dřevěné molo a mnoho vodních sportů. Spoustu zábavy nabídne také přímo chystaný rezort – bude obsahovat nejen luxusní byty Lipno, ale také bazén, wellness centrum nebo beach volejbalové hřiště. Nabídne podzemní garáže s prostornými místy pro SUV auta i nízkým nájezdem pro sportovní vozy, nabíjecí stanici pro elektromobily, prostorné sklepy pro sportovní vybavení a kolárny.

Velkým lákadlem bydlení budou také výhledy. Z některých oken uvidíte do zenové zahrady podle architektky Štěpánky Šmídové, z dalších si užijete pohled na jezero. Co může být hezčího než dívat se při západu slunce na klidnou hladinu?

Buďte i vy součástí luxusního rezortu

MOLO Lipno Resort cílí na náročnou klientelu, která touží po rekreační nemovitosti s vysokou kvalitou provedení a služeb. Nabídne 79 bytů a podkrovních penthousů, jež bude možné obývat koncem roku 2020. Hotel bude otevřen pro návštěvníky až o rok později. Prodej bytů Lipno však startuje už letos v září, takže je nejvyšší čas sbírat další informace. Najdete je v info stánku a MOLO Info Pointu s plážovým barem, který stojí přímo v místě budoucí realizace.

Komentáře

Komentáře