Prodej rodinného domu, Nehvizdy, 108 m2

Nehvizdy

9 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 316 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize)

Prověřené firmy v Nehvizdech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme prodej domu v nové etapě výstavby. Jedná se o nízkoenergetický rodinný dům 4+1 s užitnou plochou 96 m2, terasou 12 m2 a pozemkem o rozloze 294 m2. Dům nabízí dostatek místa pro pohodlný život 4 členné rodiny.

V přízemí se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (s výstupem na terasu), WC a praktická komora. V 1. patře vstupujete z galerie do ložnice a 2 pokojů a do koupelny s WC. Za uvedenou cenu je dům kompletně stavebně dokončen. Vytápění je řešeno plynovým kondenzačním kotlem. Dveře s obložkovými zárubněmi, obklady, dlažby, sanitární vybavení a stejně tak podlahové krytiny si můžete vybrat z naší nabídky nadstandardních značek (Villeroy&Boch a Grohe) dle Vašich představ.

Součástí příslušenství k rodinnému domu jsou dvě parkovací stání pro osobní automobily, přístupový a okapový chodník a terasa. Cena je konečná včetně pozemku a DPH.

Součástí ceny není poplatek obci na rozvoj infrastruktury ve výši 100.000 Kč.

Termín dokončení duben 2025.

Financování nejvýhodnější hypotékou Vám zajistíme zdarma.

Městys Nehvizdy leží v těsném sousedství hlavního města Prahy, pouze 8 km od Horních Počernic. Obec je vyhledávaným místem pro život i podnikání s ideální dostupností k Praze. Díky sjezdu na dálnici D11, je centrum Prahy i obchodní a zábavní centrum Černý Most vzdálené jen pár minut jízdy. Spojení s Prahou zajišťuje také MHD (PID), přičemž na metro Černý Most se dostanete autobusem za pouhých 16 minut.

Rádi Vám ukážeme vzorový dům – kontaktujte nás, objednejte se na prohlídku a získejte bližší informace o nových výhodách.

Více informací o lokalitě naleznete na našich webových stránkách.

Parametry domu

Cena
9 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Nehvizdy
ID
01302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
294 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Čarnecká

Ing. Adriana Čarnecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti