Prodej rodinného domu, Zápy, 122 m2

Zápy

23 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 114 234 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zápech

Úklidové služby

Informace k domu

Soccer Reality si vám dovoluje exkluzivně nabídnout prodej rodinného domu velmi blízko Prahy, v obci Zápy. Tato nabídka je určena pro osoby, které si váží svého času a své peníze investují s rozvahou, ale hlavně efektivně. Dům je totiž v perfektním stavu, plně vybaven, zařízen, vše je dokonale čisté a plně funkční. Stávající majitel o dům s láskou pečoval a investoval do něj tak, že nyní už nezbyla snad žádná práce, která by na nového majitele počkala.

Tento dům, který uspokojí potřeby i těch náročnějších klientů, je dispozičně řešen jako 4+kk s technickou místností a komorou. Dům má terasu s venkovním posezením a grilem zn. WEBER, wellness zónu, dvě parkovací stání pod přístřeškem a krásnou, designerem na míru vytvořenou zahradu plnou okrasných keřů a rostlin.

V domě i jeho okolí je zabudován kvalitní bezpečnostní kamerový systém sestávající z 5 kamer, jež zabírají celý pozemek včetně domu a příjezdové cesty. Ve všech obytných místnostech je klimatizace zn. Samsung. Stejné značky je i tepelné čerpadlo zajišťující i ohřev vody a podlahové vytápění. Na podlahách domu je kvalitní vinylová podlaha v dekoru dřeva.
Obsluhu zahrady osazené na objednávku zahradním designerem vzrostlými keři a stromy výrazně usnadňuje vybudovaná závlaha a robotická sekačka na trávu zn. HUSQVARNA. Praktickým prvkem je i vrtaná studna s filtrací, takže závlahu a jinou obsluhu zahrady zajistíte jejím prostřednictvím.
V letních měsících oceníte jistě prostorný bazén o rozměrech 3x6 metrů se slanou vodou. I osoby s problematickou pokožkou si tedy budou moci dopřát letních radovánek. Bazén je zastřešen typem ASTRA, což usnadňuje čištění a zajišťuje delší životnost.

Posezení na terase nabízí krásné výhledy na západy slunce, které dům díky své orientaci na západ nabízí.
Jako bonus je vybudována zcela nová wellness zóna v zadní části zahrady, jež zahrnuje krásnou finskou saunu pro 4 osoby s odpočívárnou, venkovní sprchu a připraveným místem pro vířivku. V dolní části zahrady je pak připravená základová deska pro zahradní domek, jenž byl naprojektován do stejného designu a stylu jako wellness zóna. Vše tedy dokonale splyne v jeden funkční celek.
Zahrada, terasa, jakož i zámková dlažba, jež je kolem domu, je venkovně osvětlena nerušivými svítidly.

V sousedním Brandýse nad Labem je již veškerá občanská vybavenost včetně nemocnice. Milovníci památek ocení krásný zámek v centru města. Pro sportovce a maminky s dětmi je pak z Brandýsa nad Labem nebo sousedních Lázní Toušeň přístup na dlouhou Polabskou cyklostezku vedoucí z Brandýsa nad Labem až do Kostelce nad Labem. Na ni navazují další stezky, takže z Brandýsa nad Labem můžete vyrazit i opačným směrem do Čelákovic.

V případě, že máte rádi svůj čas, chcete klid a pohodu a žádné starosti s investicemi do nově pořízené nemovitosti, tato nabídka je právě pro vás. Tato nemovitost není kompromisem. Je totiž připravena vám poskytnout to, co při investici do luxusního domu očekáváte. Klid, komfort a bezstarostné mo...

Parametry domu

Cena
23 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 1. 2024
Adresa
Zápy
ID
N64765
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
227 m2
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
826 m2
Plocha zahrady
599 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zápech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti