Prodej rodinného domu, Nehvizdy, U Studánky, 175 m2

U Studánky, Nehvizdy

13 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 482 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Nehvizdech

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu 123 m2 a komerční nemovitosti 98 m2 s pozemkem 1147 m2
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+kk s příslušenstvím s užitnou plochou 103 m2 + velká terasa + půda a komerční nemovitost s užit. plochou cca 72 m2 s kompletně zasíťovaným, rovinatým, rohovým pozemkem v žádané lokalitě Nehvizdy u Prahy. Celková výměra pozemku je 1147 m2, z toho zastavěná plocha rod. domu 123 m2 a zastavěná plocha komerční nemovitosti 98 m2.
Přízemní rod. dům – bungalov je převážně orientován na JZ do prostorné, rovinaté zahrady se zahradním domkem a skleníkem. V domě se nachází světlý obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, o nadstandartní velikosti 51 m2, s krbem a vstupem na velkou terasu, 2 ložnice, 2 koupelny (jedna s vanou, WC a bidetem, druhá se sprch. koutem a WC). Nad obytnou částí domu se nachází půda - část slouží jako ložnice a pracovna a část na uskladnění věcí. Veškeré tech. vybavení je umístěno v samostatné tech. místnosti. Za domem je velká terasa orientovaná na JZ s výhledem na zahradu a zapuštěný bazén. Před domem je dlážděný dvorek, kde je možné parkovat.
Rodinný dům byl zkolaudován v r. 2008, je zděný z tvárnic, střecha nová, plechová, okna jsou plastová s venkovními žaluziemi. Na podlahách je dlažba, plovoucí podlaha a koberec v ložnici. Dům je napojen na přípojky vody, kanalizace, elektra a plynu. Vytápění plyn. kotlem - ústřední s radiátory a lokálním krbem v obývacím pokoji, nová klimatizace. Po obvodu pozemku je zděné oplocení s dvěma vjezdovými bránami z ulice. Zálohy za el. činí 2 120 Kč/měsíc, za plyn 5 170 Kč/měsíc při dvou osobách. Průkaz o energetické náročnosti budovy aktuálně není dostupný, proto v souladu se zákonem uvádíme energ. třídu G, doložíme vyúčtování za poslední 3 roky.
Komerční nemovitost má 3 místnosti, kuchyň. kout, koupelnu a WC. Aktuálně je pronajata spolehlivými nájemníky s nájemní smlouvou na dobu určitou. Samostatný vjezd z ul. U Studánky.
Současně lze koupit sousední pozemek s domem, který je přilehlý k inzerovanému domu. Celková výměra pozemku je 1011 m2, z toho dům 94 m2. Dům má č. p. a je nyní zkolaudován jako komerční nemovitost - hotel pro psy. Více informací v samostatném inzerátu, příp. telefonicky nebo osobně při prohlídce.
Prodávaný i sousední pozemek je veden dle platného územ. plánu jako „smíšená obytná plocha“ (z veř. dostupných zdrojů) s hlavním využitím bydlení venkovského typu (v rod. domech, v byt. domech). Další možná využití uvádíme v galerii fotografií.
Obec Nehvizdy se nachází v blízkosti Prahy. Nemovitost je situovaná v klidné části obce, zároveň jen cca 5 min. chůze od centra města. V okolí je veškerá občan. vybavenost – MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, lékárna, pošta, čerpací a nabíjecí stanice. Výborné sportovní vyžití – tenis. kurty, fotbal. klub, atletický oddíl, skate park, cyklostezky apod. Velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy. Na Černý Most po dálnici D11 autem za 10 min., bus MHD za 20 min. – vedle domu za plotem. Vlak - Mstětice na Masaryk. nádr. za 22 min.

Parametry domu

Cena
13 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
U Studánky, Nehvizdy
ID
341-2023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1147 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petr Brázda

Ing. Petr Brázda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti