Prodej rodinného domu, Nehvizdy, 108 m2 (ID: 2119244)

Nehvizdy

8 849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 172 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, včetně DPH, včetně provize)

Prověřené firmy v Nehvizdech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme krásný nízkoenergetický patrový rodinný dům s dispozicí 4+1, užitnou plochou 96 m2 a terasou 12 m2, postavený na pozemku o výměře 296 m2, který se nachází jen 10 minut od Prahy, v obci Nehvizdy.

Dispoziční řešení domu je velice praktické. Přízemí tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou s přímým vstupem na zahradu, praktická komora a toaleta. Ve druhém podlaží se nachází ložnice a 2 dětské pokoje, koupelna s vanou a toaleta. Součástí příslušenství domu je parkovací stání ze zámkové dlažby pro osobní automobily, stejně tak přístupový chodník a terasa cca 12 m2.

Dům bude za uvedenou cenu kompletně stavebně dokončen, je plně funkční vytápění i osvětlení domu. Je připraven k individuálnímu výběru interiéru - obkladů, dlažeb, zařizovacích předmětů, podlahových krytin a interiérových dveří a nový majitel si jej může dokončit podle svých představ. Případně je možné si dokončení výše uvedených prací přiobjednat - zajistíme pro vaše pohodlí dokončení celé stavby na klíč, včetně kolaudace a zápisu dokončené stavby do katastru. Dům je na přání možné doplnit i krbovým komínem.

Cena je konečná včetně pozemku, vybudování inženýrských sítí a DPH.
Dokončení je naplánováno na léto 2025.

Městys Nehvizdy se nachází v těsném sousedství hlavního města Prahy, pouze 8km od Horních Počernic. Nehvizdy nabízí výbornou občanskou vybavenost (školy, školky, hřiště a sportoviště, poštu, obchody, zdravotnické služby, restaurace atd.)

Rádi a zdarma Vám zajistíme výhodný hypoteční úvěr s nejnižší úrokovou sazbou na trhu. Součástí uvedené ceny není poplatek obci za rozvoj infrastruktury ve výši 100.000 Kč.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a my Vás rádi provedeme vzorovým domem. Více informací o lokalitě naleznete na webových stránkách, objednejte se a projděte si dům svých snů na vlastní oči.

Parametry domu

Cena
8 849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, včetně DPH, včetně provize
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Nehvizdy
ID
01376
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
296 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Křížek

Ondřej Křížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech?

Podobné nemovitosti