Prodej bytu 2+1, Šumperk, Evaldova, 53 m2

Evaldova, Šumperk

2 260 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 770 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte nemovitost k rekonstrukci, kde můžete plně realizovat své sny o novém bydlení? Tak právě tato nemovitost má velký potenciál k úpravám dle vlastních představ.

Jedná se byt s variabilní dispozicí 2+1, 2x balkon, nacházející se v 7.NP panelového domu na ulici Evaldova. Lokalita a plná občanská vybavenost je na jedničku.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví, výměra podlahové plochy činí 53m2. Plusem v bytě jsou neprůchozí pokoje s orientací na JV a JZ stranu, což zaručuje dostatek slunečního svitu po celý den. Vstupní chodba s šatnou nabízí dostatek úložného prostoru. Prosvětlené pokoje opticky zvětšují podlahovou plochu bytu. 

Přidanou hodnotou jsou dva prostorné balkony (kuchyně, obývací pokoj) a úložná komora v mezipatře. Sklepní koje je samozřejmostí.

V rámci revitalizace bytového domu proběhlo zateplení fasády, nová střecha, výtah, výměna stoupaček, plastová okna, vstupy vč. zvonkového tabla, spol. prostory apod.

Byt je vhodný jak k trvalému bydlení tak i jako investiční koupě k pronájmu. Koupě tohoto bytu je taktéž s ohledem na jeho charakter a již zmíněné výhody dané lokality bezpečnou investicí do budoucna.

Byt se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit v Šumperku, obklopen zelení. A je ihned k dispozici. Cena uvedena vč. právních služeb.

Parametry bytu

Cena
2 260 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Evaldova, Šumperk
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti