Prodej bytu 2+1, Šumperk, Pod Senovou, 44 m2 (ID: 2106289)

Pod Senovou, Šumperk

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Ať už místečko pro vlastní bydlení nebo investiční byt - máme pro Vás tuto 2+1 na ulici Pod Senovou.

Byt s výměrou 44 m2 a orientací na východ se nachází v 6.NP revitalizovaného panelového domu s výtahem. I samotný byt je po rekonstrukci.

Z chodby, v níž najdete vestavěnou skříň, se dostanete do koupelny, obývacího pokoje, nebo šatny. V koupelně bylo vybudováno zděné jádro se sprchovým koutem, umyvadlovou skříňkou a WC. Z obývacího pokoje pak projdete do kuchyně nebo do ložnice. V kuchyni se nachází kuchyňská linka s vestavěnou troubou a plynovou varnou deskou. Je zde prostor pro pračku, myčku a ledničku. Celý byt je osazen plastovými okny s trojskly a je vymalován na bílo.

Díky dobře provedené celkové revitalizaci domu je byt na tepelný zdroj opravdu nenáročný a celkové měsíční náklady jsou tak nízké.

K bytu náleží sklepní kóje a společná kolárna a kočárkárna. Parkování je možné v okolí domu.

Pokud vás nabídka zaujala, tak určitě zavolejte a domluvíme se spolu na prohlídce. V rámci spolupráce s našimi finančními poradci vám také můžeme pomoci s vyřízením hypotečního úvěru přímo na míru.

Byt bude k dispozici od 1.7.2024. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104707.

Parametry bytu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Pod Senovou, Šumperk
ID
N104707
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
44 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Uhlířová

Mgr. Ivana Uhlířová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti