Prodej bytu 2+1, Šumperk, Starobranská, 75 m2

Starobranská, Šumperk

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Preferujete mít svůj nový byt na pěší zóně v samotném centru města? Pokud ano, tak je tato nabídka určena právě pro vás. Pokud tedy upřednostňujete cihlový byt před panelovým, tak právě pro vás máme ideální nabídku v podobě cihlového, vzdušného bytu s variabilní dispozicí 2+1 v osobním vlastnictví.
Byt je umístěn v 1.patře činžovního domu na ulici Starobranská. Bytová jednotka je přístupná z pavlače, která zároveň slouží jako menší teráska. Výměra podlahové plochy činí 75m2. Samotný byt je po částečné rekonstrukci, která proběhla před 12 lety (elektřina v mědi, nová koupelna vč. obkladů a dlažeb, podlahy v celém bytě, kuchyňská linka). Stávající dispozici bytu lze rozšířit díky velkorysé výměře a dvěma oknům v pokoji na dispozici 3+1. Tyto úpravy se většinou v "cihle" provádějí lépe a vnitřní dispozice nám dávají také mnohem více možností. V tomto bytě se může plně realizovat nový majitel.
Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel umístěný v koupelně. K bytu náleží sklep.
A pokud usoudíte, že byste tu rádi bydleli anebo byt si byt pořídili za účelem následného pronájmu, zavolejte a domluvte si osobní prohlídku. V současné době je byt pronajat slušným nájemníkům.
Cena uvedena vč. provize.

Parametry bytu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Starobranská, Šumperk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti