Prodej zemědělské usedlosti, Klokočná, 555 m2 (ID: 2088211)

Klokočná

28 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 135 775 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Klokočné

Úklidové služby

Informace k domu

Více jak 4 000 m2 pozemků, na kterých se nachází 5 objektů, které byly kompletně zrekonstruovány v roce 1996. Dokonalé zázemí nejen pro bydlení rozvětvené rodiny, ale i pro celou řadu vašich koníčků, podnikání či vytvoření soběstačného útočiště. 25 km od metra Chodov na vás čeká unikátní příležitost k vybudování samostatného světa, ve kterém budou platit vaše pravidla.

Rodinný dům 5+kk (186 m2), bývalý špejchar přepracovaný do ateliéru s galerií (147 m2), dům pro hosty se dvěma garsonkami (85 m2), bývalá konírna (137 m2) a velká stodola (210 m2). K tomu bazén, dostatek prostoru pro ovocný sad nebo pastviny a vlastní rybníček s potůčkem. Nefalšované království, jehož využití je skutečně rozličné. V minulosti bylo využito možnosti samostatného fungování některých částí, proto se některé prostory pronajímaly pro komerční využití. Areál kdysi rovněž posloužil k uspořádání svatby.

Stavby tvoří uzavřené nádvoří. Pod domem se nachází velká plocha k parkování několika aut, přičemž vjezd na pozemek je možný z více stran. Ohřev vody řeší solární panely, vytápění je elektrické (infra panely + TČ vzduch-vzduch). Areál nevyžaduje žádné dramatické investice, přesto však z titulu svého rozsahu jistě naleznete drobnější nedostatky. Popsat tuto rozsáhlou nemovitost je v rámci běžné inzerce nemožné, rád vám však na vyžádání zašlu odkaz s hromadou dalších fotek a bližším popisem všech staveb. Nemovitost je k dispozici okamžitě.

Parametry domu

Cena
28 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Klokočná
ID
06141
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
555 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
4103 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Klokočné?

Top nabídky

Podobné nemovitosti