Prodej rodinného domu, Břasy - Kříše, 122 m2

Břasy, Kříše

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Břasech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Předmětem prodeje je rodinný dům se zahradou, garáží a dílnou v obci Kříše na rokycansku.

Částečně podsklepený rodinný dům byl původně postavený před rokem 1962 a částečně rekonstruovaný v roce 2021. Má dispozici 5+2 a dále koupelnu, toaletu, dílnu, jednu obytnou místnost na půdě a dvě místnosti v suterénu. Užitná plocha domu celkem činí cca 249 m2, obytná plocha je cca 122 m2. Celková velikost pozemku je 1.782 m2.

Suterén, který byl v minulosti užíván především jako místo pro skladování uhlí, je dnes neužívaný. Po renovaci by byly prostory vhodné pro umístění sportovních či sezonních věcí. Dále je v suterénu umístěn bojler zajišťující ohřev teplé vody. V přízemí domu je kuchyně s kuchyňskou linkou, pět obytných pokojů, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Z centrální chodby se vstupuje do jednotlivých pokojů, kuchyně i koupelny. Některé pokoje jsou průchozí. V přízemí je také prostorná místnost v současné době užívaná jako dílna, ale lze ji přestavět na další obytný pokoj. Po schodišti se vystoupá do půdního prostoru, kde je vestavěná jedna obytná místnost a prostorná půda, která nabízí v případě potřeby další možnost vybudování obytných místností nebo jiného využití.

Podlahy v domě jsou dlažba, PVC nebo laminátová plovoucí. Okna jsou plastová, střechu kryjí tašky. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je plyn, veřejná voda, kanalizace a elektrická energie. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler umístěný v suterénu a teplo zajišťuje plynový kotel umístěný v dílně. Přístup na pozemek je z veřejné komunikace. Parkování je možné na vlastním pozemku nebo v přilehlé ulici.

Budoucí uživatelé jistě ocení terasu s krbem, umístěnou v zadní části pozemku za domem, na které je možné trávit volný čas, relaxovat nebo grilovat s rodinou či přáteli. Díky umístění zajišťuje terasa velkou míru soukromí. Zahrada je rozdělena na dvě části. Zahrada před domem směrem k ulici a zahrada za domem, kde je postavena garáž, zděný domek sloužící jako dílna a sklad o zastavěné ploše 152 m2.

Dům se nachází v obci Kříše u Břas nedaleko Rokycan. V Břasech je kompletní veřejná infrastruktura. Jsou zde sportoviště, kulturní zařízení, lékař, školka, mateřská školka, obchodní možnosti, pošta, banka, dobré dopravní napojení je na dálnici D5 atd. V docházkové vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Rokycany jsou vzdálené cca 15 km, cesta do města Plzně vzdálené cca 19 km trvá cca 23 minut. Cesta do Prahy vzdálené cca 60 km trvá 41 min.

Pokud hledáte bydlení do 20 km od krajského města Plzně je tato nabídka právě pro Vás. Rádi Vás uvítáme na prohlídce, předáme podklady k nabízenému domu a podáme kompletní informace o prodeji.

Parametry domu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Břasy, Kříše
ID
24392
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
249 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
1782 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OTTE Reality, s.r.o.

OTTE Reality, s.r.o.

Malá 43/6, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Otte, MBA

Petr Otte, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břasech?

Podobné nemovitosti