Prodej rodinného domu, Zlonín, Javorová, 105 m2

Javorová, Zlonín

10 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 035 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zloníně

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám představit exkluzivní nabídku krajního řadového rodinného domu v obci Zlonín. Jedná se o dům s dispozicí 4+kk, kterou v přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na západně orientovanou zahradu, předsíň, pracovna a koupelna s toaletou a sprchovým koutem. V patře pak najdeme tři ložnice a druhou koupelnu s toaletou a vanou. Připravili jsme pro Vás zdařilou virtuální prohlídku, kterou lze spustit prostřednictvím tlačítka u první fotografie. Přikládáme Vám k prostudování též část projektové dokumentace vč. některých technických údajů, které se týkají provedení stavby a výměry místností.
Jedná se o strategickou a moderně se rozvíjející lokalitu v těsném sousedství hlavního města Prahy s komfortní dopravní obslužností. Kromě několika autobusových linek se v docházkové vzdálenosti od domu nachází železniční stanice a cesta do Prahy vlakem netrvá déle než 40 minut s možností výstupu mimo Hlavního nádraží v Praze také na nově zbudovaném nádraží Praha – Rajská zahrada. V obci nalezneme mateřskou školu, několik oddychových zón včetně dětského hřiště a moderních sportovišť. Za zmínku stojí též místní populární restaurace. Kompletní občanskou vybavenost doplňuje síť služeb hlavního města Prahy, kde bychom vyzdvihli zejména možnosti nákupů v Čakovicích a Letňanech. Zajet se dá i opačným směrem do blízkých Neratovic.
V případě zájmu o podrobnější seznámení se s technickou dokumentací, lze tuto zaslat v plném rozlišení na Vaši žádost v elektronické podobě například na Váš email. Pokud byste měli zájem o podrobnější informace k této nabídce nebo byste rádi absolvovali prohlídku této nemovitosti, neváhejte se obrátit na vstřícného a ochotného makléře, který je Vám plně k dispozici.

Parametry domu

Cena
10 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Javorová, Zlonín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
281 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Haralík

David Haralík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti