Prodej rodinného domu, Jirny, Akátová, 175 m2

Akátová, Jirny

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního servisu)

Prověřené firmy v Jirnech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s příjemným dispozičním řešením, viz půdorysy ve fotodokumentaci. Dům poskytujete dostatek sluníčka a dává tomuto domovu útulnou atmosféru s dostatkem prostoru i pro větší rodinu. K domu náleží garáž, která je v této chvíli předělána na provozovnu výroby pekárenských produktů. Lze tedy tuto část využít i komerčně, ideálně převzít plně vybavenou menší pekárnu/cukrárnu (vybavení provozovny není součástí prodejní ceny). Případně po menší úpravě vrátit zpět na využití garáže. Parkování je možné jak před domem, tak na dvoře.
Stavba je umístěna na velmi pěkném udržovaném pozemku se vzrostlými dřevinami, a tak jako u každého správného domu, ani zde nechybí terasa k relaxaci. Na pozemku stojí dřevěný zahradní domek s dostatkem úložného prostoru.
Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodovodní a kanalizační řád. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Paní domu jistě ocení centrální vysavač. V domě je příprava na krb (v obývacím pokoji) a na zahradě příprava na bazén (venkovní krabice s kabeláží) , rovněž byla provedena i elektro příprava na venkovní žaluzie (vývody uvnitř domu s vypínači).

Pokud hledáte bydlení v přírodnější lokalitě, ale přesto v těsné blízkosti Prahy, tak jste zřejmě již našli. Dům leží v klidné ulici, v dosahu zámeckého parku s rybníky, naučné jirenské stezky, jež vybízí k příjemným procházkám. A kdyby to bylo málo, tak jen kousek je rozsáhlý Klánovický les.
Obec Jirny disponuje jak základní školou, tak i mateřskou školou (na výběr ze dvou) a další občanskou základní vybaveností.
Nejbližší pražské městské části - Klánovice (cca 3 km), Újezd nad Lesy (cca 5 km).

Spojení MHD, na metro B, Černý Most cca 25 minut, zastávka BUS cca 2 min. od domu. Autem do centra cca 25minut.
To vše zaručuje novým majitelům příjemné bydlení.

Parametry domu

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního servisu
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Akátová, Jirny
ID
81
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
634 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Šlosar

Marek Šlosar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jirnech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti