Prodej rodinného domu, Lužany, 135 m2 (ID: 2130043)

Lužany

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lužanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej vesnického stavení o zastavěné ploše 199 m2 na vlastním pozemku 502 m2 v obci Lužany, číst Dlouhá Louka, okres Plzeň-jih.
Pozemek se nachází na konci obce, je mírně svažitý, obestavěný domem a hospodářskými budovami, uprostřed kterých je zatravněný, udržovaný dvůr se zelení, místem pro sezení a udírnou. Dům jsou citlivě zakomponován do okolní krajiny a dává majitelům pocit soukromí a volnosti. Příjezd je z hlavní, obecní komunikace přes soukromý pozemek Lesů ČR, s.p., který je zatížen břemenem průjezdu ve prospěch RD.
Nemovitost je tvořena hlavní budovou o dispozici 1+1 a užitné ploše ca 54 m2, skládající se z prostorného zádveří, předsíně s umyvadlem a vstupem dvou samostatných místností, kuchyně s kamny a obývacího pokoje/ložnice. Je zde ještě malá technická místnost. Příslušenství tvoří koupelna s chemickým WC, vanou a umyvadlem a původními lázeňskými kamny, zajišťující ohřev vody v bojleru.
Na obytnou část navazuje budova dílny a stodoly (přístup na půdu po celé budově, možno využít na případnou půdní vestavbu) a chlévů.
Vedlejší, menší budova o užitné ploše 46 m2 byla určena pro ubytování návštěv. Je zde předsíň s dřevěným schodištěm do otevřeného patra se střešním oknem, kde je umístěna ložnice a dále se v přízemí nachází obytná místnost s kuchyňkou.
Majitelé objekt zakoupili v roce 1970 a od té doby ji postupně opravovali a udržovali. Byla přeložena původní střecha, rozvedena voda ze studny (aktuálně užitná voda, nutno vyčistit). V obou budovách je rozvedena elektřina a voda, na pozemku je septik 2,5 m hluboký. Plyn je připojen na hranici pozemku a přiveden pouze do obývacího pokoje, kde jsou připojeny vafky.
Dlouhá Louka leží cca 2 km jihozápadně od obce Lužany. V obci je moderní dětské hřiště, udržovaná požární nádrž s možností koupání a kulturní dům pořádající řadu akcí. V nedalekých Lužanech se nachází zámek s expozicí Josefa Hlávky. Je zde sídlo ochotnického kroužku..
Veškerá občanská vybavenost v Přešticích (6 km). Výhodou je výborná dojezdová vzdálenost do Klatov (21 km), do Plzně (27 km). Dobrá dostupnost i dálničního sjezdu D5 na trase Praha-Rozvadov (10km). V lokalitě je dostatek pracovních příležitostí.
Pozemek s domem je vhodný pro mladý pár nebo všechny, co mají rádi výhody bydlení v malé obci, ale v dosahu města s jeho infrastrukturou. Jeho koupi doporučujeme pro celoroční bydlení nebo jako víkendovou chalupu. S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Lužany
ID
0073
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
502 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lužanech (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti