Prodej chaty, Čeladná, 90 m2

Čeladná

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Při rychlém jednání sleva možná)

Prověřené firmy v Čeladné

Informace k domu

Nabízíme exkluzivně rekreační chatu o dispozici 2+1 v okrajové části podbeskydské obce Čeladná, s prosluněným rovinatým pozemkem o rozloze 498 m2. Chata je částečně zděná a částečně sendvičová se zateplením. Součásti chaty je garáž jejíž střechu tvoří prostorná terasa s nádherným výhledem na panorama Beskyd. Dispozice chaty : Veranda ze které se vstupuje k obytnému prostoru a dále ke sprchovému koutu a suchému WC. Při vstupu z verandy do obytného prostoru je napravo umístěn kuchyňský kout, nalevo pak obývací pokoj a ložnička se vstupem na již zmíněnou terasu. Vytápění chaty zajišťují zánovní krbová kamna, ohřev teplé vody el. bojler napájený vodou z vlastní studny. Pod kuchyní je umístěn sklep se samostatným vstupem zvenčí od garáže. Přístup k chatě je možný autem až na vlastní pozemek, z větší části po asfaltové komunikaci a cca 30 m po nezpevněné komunikaci.
Pro bližší informace a termín případné prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání sleva možná
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Čeladná
ID
129840
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
65 m2
Plocha nemovitosti
498 m2
Plocha zahrady
433 m2
Elektřina
230V
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Miloslav Liberda

Miloslav Liberda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čeladné?

Podobné nemovitosti