Prodej chaty, Čeladná, 55 m2 (ID: 2131959)

Čeladná

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc

(včetně DPH + právních služeb + advokátní úschovy + provize)

Prověřené firmy v Čeladné

Informace k domu

Představuji Vám rekreační nemovitost, chatu s č. ev., se zastavěnou plochou 61 m2 a s vlastním pozemkem s celkovou plochou 637 m2. Chata se nachází ve vyhledávané obci Čeladná, pod vrchem Opálená. Tento rekreační objekt je celopodsklepený. Situačně je řešen jako 2+1 s možností vybudování dalšího pokoje v přízemní části. Současný stav nabízí dva samostatné pokoje, verandu, kuchyni, samostatnou toaletu a sprchový kout.
Nosné konstrukce jsou zděné. Přístavba, ve které se nachází kuchyně a sociální zařízení je dřevěná. Vytápění objektu je řešeno kamny. Zdrojem pitné vody je obecní vodovod. Jedná se o zcela novou přípojku. Odpady jsou svedeny do jímky. Na pozemku nalezneme rovněž přípojku plynu a kopanou studnu s užitkovou vodou. Příjezd k nemovitosti je možný ze dvou stran, po celoročně udržované obecní asfaltové komunikaci v horní části pozemku, nebo spodní soukromou cestou až k chatě.
Nemovitost je vhodná k celoročnímu užívání.
Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Ráda se s vámi potkám na osobní prohlídce, kterou vřele doporučuji, a sdělím bližší informace.

Parametry domu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH + právních služeb + advokátní úschovy + provize
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Čeladná
ID
13
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
637 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hplus Reality

tř. T. G. Masaryka 1108, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Sylva Sabelová

Sylva Sabelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čeladné?

Podobné nemovitosti