Prodej chaty, Čeladná, 50 m2 (ID: 2099893)

Čeladná

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Čeladné

Informace k domu

Hledáte rekreační objekt v atraktívní lokalitě v nádherném prostředí Beskyd kousek od centra obce?
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi zděnou chatu v obci Čeladná s celkovou podlahovou plochou 75 m2 a pozemkem o rozloze 570 m2.

Chata čtvercového půdorysu s dispozicí 2+1 a garáží, prošla v roce v roce 2019 rekonstrukci interiéru. Byla kompletně vyměněna elektroinstalace, vnitřní rozvody vody a odpadů, nově vyvložkovaný komín, položené vinylové podlahy, plastová okna, kuchyňská linka vyrobena na míru, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Vstup do domu je řešen malou předsíní, z které je vstup do kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou (součástí kuchyně je uzavřená spíž s regály) a do obývacího pokoje s krbem. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice a chodby s úložným prostorem. Z chodby je vstup do koupelny a samostatného WC.

Konstrukce domu je zděná, pultová střecha má dřevěný krov a střešní krytinu IPA. Součástí objektu je garáž a malý sklep. Okna jsou plastová s trojsklem a vstupní dveře z masivu. Objekt je napojen na elektrickou energii, vodu čerpá ze studny a odpady jsou svedeny do odpaní jímky. Vytápění je zajištěno krbovými kamny. Ohřev teplé vody zajištuje elektrický bojler.

Chata nabízí svou polohou veškeré možnosti občanské vybavenosti. V samotné obci najdete restaurace, kavárny, dětské hřiště a poštu. Okolní hory Vám poskytnou širokou nabídku sportovního vyžití v průběhu celého roku a vyznavači golfu potěší nedaleké golfové resorty Čeladná a Ostravice.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Čeladná
ID
0141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
570 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, Frýdek-Místek, Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Eva Ševcová

Eva Ševcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čeladné?

Podobné nemovitosti