Prodej bytu 2+1, Trutnov, Pionýrů, 57 m2

Pionýrů, Trutnov - Poříčí

Rezervováno
3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Prověřené firmy v Trutnově

Informace k bytu

PRODEJ BYTU 2+1 S GARÁŽÍ

Aktuálně nabízíme k prodeji nemovitosti, nacházející se v Trutnově, ulici Pionýrů. Jedná se o bytovou jednotku o dispozici 2+1, a dále zděnou garáž.

Byt je v osobním vlastnictví, je umístěn ve 2. patře zděného domu a jeho podlahová plocha s příslušenstvím má výměru 57,2 m2. Dispozice bytu: vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní, obývací pokoj, kuchyně, pokoj, koupelna s vanou a wc, komora. K bytu náleží 2 sklepní kóje v suterénu domu. Byt je napojen na rozvod elektřiny, vytápění dálkově horkovodem, vodovod obecní, teplá voda dálkově, odpadní vody svedeny do kanalizace.

Jednotka je po částečné rekonstrukci, s plastovými okny, v kuchyni s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř), která má dostatek úložného a pracovního prostoru. Bytové jádro je zděné koupelna s vanou a toaleta s umístěným oknem.

Bytový dům je ve velmi dobrém stavu, se zateplením obvodové konstrukce, s novou fasádou, s novým vstupním prostorem a udržovanými společnými částmi. V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost škola, školka, lékař, prodejny, autobusová a vlaková zastávka ad. Za domem se nachází zahrada, která je vyhrazena k užívání majiteli bytů - relax, sport, pěstování a další aktivity jsou povoleny. PENB C.

Nabízený pozemek s garáží má výměru 23 m2 a je umístěn cca 100 m od domu s bytem. Garáž je zděná, s dřevěnými vraty v kovovém rámu, strop je betonový, je zavedena elektřina. Garáž je v dobrém stavebně technickém stavu.

Cena za prodej bytové jednotky a garáže činí 3.000.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Financování koupě bytu Vám rádi zajistíme.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 777660555, emailu: info@evolucereality.cz

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Pionýrů, Trutnov - Poříčí
ID
CZK2410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti