Prodej rodinného domu, Zvánovice, Třemblatská, 191 m2

Třemblatská, Zvánovice

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zvánovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Zdravím Vás ve Zvánovicích,

Tento přízemní samostatný dům se ukrývá na okraji obce a byl navržen pro početnou rodinu nebo pro lidi pracující z domu, kteří potřebují vlastní kancelář.

Od branky projdete hlavními dveřmi přímo do malé předsíně, odkud dále pokračujete do obrovského obývacího pokoje propojeného s jídelnou a kuchyňským koutem. V zadní části domu najdete ložnici, tři dětské pokojíčky a šatnu. V koupelně si můžete dopřát relax ve vaně nebo ve sprchovém koutě. Nechybí ani technická místnost. Z obýváku se dostanete velkým posuvným oknem (HS portál) na prostornou terasu s pergolou. Vstup na terasu na této straně domu mají také dětské pokojíky. Do prostorné garáže s velkými pojízdnými vraty se dá vejít také z terasy nebo předsíně. Vejdou se tam nejen vaší motoroví miláčci, ale i Vaše kola, nářadí a vášnivé kutily potěší místo pro pracovní stůl.

V celém domě byla položena dlažba, kterou v zimě vyhřívá podlahové topení z elektro-kotle. Podlahové vytápění je umístěné i v garáži. V obývacím pokoji je příprava pro krb, který může být dalším zdrojem tepla. Díky zateplení domu Vám v zimě neunikne žádné teplo. U oken je příprava na před-okenní žaluzie, terasa čeká na nové umyvadlo a venkovní gril.

Zahrada byla navržena tak, aby většina pozemku patřila dětským hrám. Po celém jejím obvodu jsou vysázené stromky a keříky, které poskytují soukromí.
Máte víc aut ? Nevadí. Příjezdová dlážděná cesta Vám poskytne další prostor na parkování nejen pro Vás, ale i pro Vaši návštěvu.

Virtuální prohlídku této nemovitosti najdete pouze na mých webových stránkách, neváhejte je navštívit.

Dům nemám aktuálně zpracovaný Průkaz energetické náročnosti budovy proto uvádíme G. Průkaz bude brzy k dispozici.

V případě zájmu o prohlídku, jsem Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Třemblatská, Zvánovice
ID
15455
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
191 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
782 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Honza Ptáček

Honza Ptáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zvánovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti