Prodej rodinného domu, Mukařov - Srbín, 150 m2

Mukařov, Srbín

10 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 327 Kč /za měsíc

(Dokončený zkolaudovaný dům.)

Prověřené firmy v Mukařově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte bydlení v novém? Nabízíme nejen tuto velkou novostavbu domu se zahradou a nádhernými výhledy do okolní přírody v Mukařově (kompletní občanská vybavenost, krásná příroda). Připravujeme i další podobné projekty v Mukařově i okolí s možností předrezervace. Plánované dokončení do konce r 2024. Domluvme si cenu a financování dle Vašich možností.

Velmi příjemná dispozice, velké světlé pokoje, 4+kk/T o užitné ploše bytu 118 m2 + 32 m2 terasa, zahrada 347 m2. Jedná se o kvalitní dokončenou novostavbu s nízkými náklady na provoz (zateplený porotherm, tepelné čerpadlo), energetická třída B. Lze si vybrat z více bytových jednotek.

Pozemek je slunný, je situován v klidné slepé ulici s dokončenými povrchy a s dalekými výhledy do okolí. Klid je zaručen. IS: El.220/380V, gravitační kanalizace, vodovod. Dům je kvalitně postaven, referenční stavby v okolí.

V Mukařově je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, pošta, lékárna, lékaři, zubaři, škola, školky atd.) i výborně fungující volnočasové kulturní centrum s mnoha kroužky pro děti i dospělé! Vše v dochozí vzdálenosti.

Dopravní dostupnost: Praha 21 km metro A i C, vlak Mnichovice i Říčany 8 km, Kostelec nad Černými lesy 8 km, vlak Úvaly 14 km.
PID: Autobusová zastávka cca 400 m se spojem na vlakové nádraží, další autobusová zastávka je cca 10 min. chůze a spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, BUS jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci včetně nočního spoje!

Velmi krásná lokalita s lesy a rybníky nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití. Zavolejte nebo napište pro bližší info nebo pro sjednání nezávazné prohlídky nemovitosti. Po dohodě možno kdykoliv.

Doporučujeme pro klidné bydlení v krásné přírodě v blízkosti Prahy s kompletní občanskou vybaveností v obci. Zveme Vás na prohlídku a prezentaci projektů.

Parametry domu

Cena
10 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dokončený zkolaudovaný dům.
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Mukařov, Srbín
ID
256-NP00625
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
82 m2
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX VIP

RE/MAX VIP

Černokostelecká 245, Říčany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Kovařík

Ing. Filip Kovařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mukařově (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti