Prodej rodinného domu, Oleška, 131 m2

Oleška

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a kompletního právního servisu)

Prověřené firmy v Olešce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům v malebné obci Bulánky, která společně s obcemi Brník, Králka a Krymlov, spadá pod obecní úřad Oleška, ležící ve Středočeském kraji v okrese Praha východ.
Rodinný dům usedlost je vhodná primárně k trvalému bydlení nebo je samozřejmě možné ji využívat i k rekreaci.
V domě byla započata rekonstrukce, aby splňovala veškeré moderní standardy pohodlí a bezpečnosti. Započatá rekonstrukce spočívá z těchto prací: zcela nová plastová okna, nová elektroinstalace, nové rozvody vody v mědi, spolu s novými rozvody pro radiátory v mědi, střecha včetně trámových krovů (ošetřené nátěrem), nové podlahy izolované + zateplené. V domě jsou nové příčky z ytongu pro lepší prostorové využití a stabilitu.
Přízemí sestává: Jedna hlavní místnost jako obývací pokoj s kuchyňským koutem (rozvody pro instalaci kuchyně připraveny). Dále zde naleznete koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, a dále technickou místnost pro instalaci bojleru, kotle a automatické pračky. V přízemí je také připravený vstup na půdu, kde jsou hotové podlahy-příprava pro půdní vestavbu 3 místností a toalety. Dům je připojen na obecní vodovod, elektřinu. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím zpracován, proto uvádíme energetickou náročnost skupiny G.

Při dokončení podle plánu viz výše, bude dispozice domu 4 +kk (obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou, technická místnost, předsíň se schodištěm do podkroví, v podkroví 3 ložnice a toaleta). Jelikož je vestavba před dokončením, můžete dispozici oproti plánu změnit.
Zastavěná plocha: 92 m2
Obytná plocha přízemí: 64 m2
Plocha půdy: 67 m2
Zahrada: 144 m2
Celková plocha pozemku: 236 m2
Veškerá občanská vybavenost je 7 km v nedalekém městě Kostelec nad Černými lesy.
Dostupnost obce přímý autobus Kostelec n. Č. l., Kouřim, Český Brod, s přestupem Praha. MŠ v obci, ZŠ v Kostelci nebo ZŠ Miloše Šolleho Kouřim (Bus cca 10 min), vlakové spojení v Kouřimi.
Nechte se okouzlit půvabem okolí obce Bulánky a přijďte si prohlédnout tento dům.
Kontaktujte nás pro více informací nebo k domluvení prohlídky. Klíče máme k dispozici.

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Oleška
ID
412
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
131 m2
Plocha nemovitosti
236 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tichá Markéta

Tichá Markéta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olešce?

Top nabídky

Podobné nemovitosti