Prodej rodinného domu, Nymburk, Na Splavech, 135 m2

Na Splavech, Nymburk

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte vlastní prostorné bydlení se zahrádkou a dvěma parkovacími místy přímo v Nymburce? Potom vám přesně takové exkluzivně nabízíme v ulici Na Splavech. Jedná se o patrovou nemovitost 5+kk o podlahové ploše 135 m² s vlastní zahrádkou o ploše 164 m² a dvěma parkovacími místy.

Dům (byt) je prostorný, vzdušný a zařízený. Stačí se jen nastěhovat. K dispozici je ihned. Dispozičně je řešený jako chodba, obývací pokoj s kuchyní, technická místnost a WC v přízemí. Dále jsou v prvním patře čtyři pokoje a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu, kde je možné posezení na terase. Na zahradu se dostanete také přímo z ulice.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Nymburk zajišťuje kompletní občanskou vybavenost. Je to strategické místo s blízkým nájezdem na dálnici D11 směr Praha či Hradec Králové. Nedaleko je cyklostezka podél Labe směr Poděbrady a pěknou procházkou se dostanete k hradbám a na náměstí.

V případě zájmu mne kontaktujte, ráda Vás nemovitostí provedu. Cena je včetně provize RK, právních a finančních služeb.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Na Splavech, Nymburk
ID
0300-NP00336
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
284 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Elite group

U Kasáren 1377, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Alena Moranová

Alena Moranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti