Prodej rodinného domu, Hradištko, 115 m2 (ID: 1847699)

Hradištko

12 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 811 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradištku

Úklidové služby

Informace k domu

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí k prodeji nový rodinný dům v nadstandardním provedení. Dům o dispozici 5+kk má podlahovou plochu 115 m2, terasu o výměře 60 m2 a je postaven na pozemku o výměře 963 m2. Zastavěná plocha domu činí 153 m2. V celém domě byly použity nadstandardní materiály vysoké kvality.

Dispoziční řešení domu je nesmírně praktické. Po vstupu do domu se ocitnete v zádveří, odkud je vstup na samostatné WC a do centrální obývací části s kuchyňským koutem (kuchyňská linka zde není, tedy se zájemce může plně realizovat a vybrat vše dle vlastního vkusu). Tato obývací centrální část má výměru 29,8 m2. Z obývací části se po pravé straně nachází vstup do části projektované pro rodiče, která sestává ze světlé šatny (8,19 m2), ložnice (14,6 m2), koupelny s walk-in sprchovým koutem a umyvadlem (4,4 m2) . V této části také naleznete technickou místnost (4,37m2).

Po levé straně obývací části najdete vstup do části projektované pro děti či hosty, ve které naleznete chodbu, odkud vedou dveře do tří pokojů (12 m2, 11 m2, 11 m2) a koupelny, přičemž tyto pokoje můžete využít jako tři podobně velké dětské pokoje, nebo dva dětské pokoje a pokoj pro hosty či pracovnu. Koupelna v této části domu je taktéž s WC, walk-in sprchou a navíc vanou, která je pro děti praktičtější.

Na prostornou terasu o výměře 60 m2 vybudovanou ze sibiřského modřínu (jímž je rovněž obložena část domu) je vstup jak z centrální obývací části, tak ložnice, šatny a dětských pokojů. V domě je k dispozici prostorná půda nabízející dostatek úložného prostoru.

Materiály použité na stavbu a vybavení domu jsou nadstandardního provedení a kvalitních značek. Dům má kvalitní dřevěné podlahy s podlahovým vytápěním, bezfalcové dveře zn. VEKRA, okna zn. VEKRA, elektrické předokenní žaluzie. Dům je vytápěn elektrickým kotlem.

Venkovní úpravy sestávají z přípojek inženýrských sítí (vodovod, elektropřípojka, podtlaková kanalizace), oplocení je vyhotovené z postaršených antracitových cihel, jsou zde posuvná elektrická vrata o délce 4 m a dvě prostorná parkovací stání za vjezdovými vraty na pozemek.

Zahrada není upravena, můžete si ji zvelebit zcela dle svých potřeb a vkusu. Můžete se inspirovat naší vizualizací, nebo popustit uzdu svojí fantazii.

Tento rodinný dům se nachází v zástavbě dalších rodinných domů, v klidné části obce Hradištko. V obci Hradištko je obecní úřad, základní škola, mateřská škola, restaurační zařízení. Veřejná doprava do obce je zajišťována autobusy v trasách Nymburk – Čelákovice a Poříčany – Semice, s návazností na vlaková spojení.

Kompletní občanská vybavenost je k dispozici v nedaleké Sadské, Poděbradech, Lysé nad Labem.

Jedná se o velmi vyhledávanou rekreační lokalitu, a to nejen díky odkazu Bohumila Hrabala a vyhlášené Hrabalovo hájence, neboť v okolí se nachází řeka Labe, přírodní park Kersko – Bory, lesy, cyklistické a turistické stezky, nespočet možností na výlety do přírody.

V tomto domě by chtěl bydlet každý. V případě zájmu vá...

Parametry domu

Cena
12 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Hradištko
ID
N64309
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
153 m2
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
963 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední elektrické
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 79 lidí

Prodejce

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradištku (okr. Nymburk)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti