Prodej chaty, Plánice - Zbyslav, 60 m2

Plánice, Zbyslav

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize. RK neručí za údaje či m2, které mohou být přibližné. Prodávající si vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce.)

Prověřené firmy v Plánici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Pošumavská malebná roubená chata uprostřed přírodního parku Plánický hřeben, 3+1, 60 m2 s prostornou terasou 27 m2, po kompletní rekonstrukci a zateplení, včetně dřevěných oken na míru, nové elektřiny a plastových rozvodů vody ( v letech 2022 - 2023). Obývací pokoj 19 m2, samostatná kuchyně, 2 ložnice v patře, nová koupelna se sprchovým koutem a wc. Vytápění krbovými kamny a dálkově přes WIFI ovládanými elektrickými sálavými panely, elektřina 220/380, voda zavedena z vlastního vrtu, ohřev vody bojlerem s filtrací , odpad septik. Chata na pěkném pozemku 453 m2 se vzrostlými stromy a nově založeným živým plotem, posezením s ohništěm, místem pro parkování několika vozů. Přímo k pozemku se dostanete kvalitní a udržovanou asfaltovou silnicí. Veškeré služby v nedalekém městě Plánice, které zajišťuje údržbu komunikací včetně svozu odpadu. Výborná dopravní dostupnost, jen pár kroků od zastávky autobusu, Klatovy pouhých 12 km, Sušice 27 km. Roubenka s mimořádnou atmosférou, v krásné oblasti Pošumaví, cyklostezek, rybníků a lomů ke koupání, jen pár kroků od tenisového kurtu a dětského hřiště. Vhodné i na krátkodobý pronájem, vleky na Železné Rudě 40 min. Doporučujeme.

Parametry domu

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize. RK neručí za údaje či m2, které mohou být přibližné. Prodávající si vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Plánice, Zbyslav
ID
11785
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
60 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
46 m2
Plocha nemovitosti
453 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Voda
Studna
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jan Brunner

Jan Brunner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Plánici?

Podobné nemovitosti