Prodej rodinného domu, Říčany, Kriketová, 136 m2

Kriketová, Říčany

15 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 74 345 Kč /za měsíc

(K jednání)

Prověřené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej výjimečného rodinného domu umístěného na rohové parcele ve vyhledávané lokalitě Říčany u Prahy.

Jde o velice klidné místo na okraji zástavby v těsném sousedství tenisového areálu Oáza. Parcela o velikosti 424m2 zajišťuje majitelům dostatečné soukromí a zahrada je velice vkusně navržena. Jsou zde několikaleté keře a stromy, zpevněné plochy kde je možné grilovat a dřevěná terasa vybavena zahradním nábytkem. Na zahradě je postaven zahradní domek.

Dispozičně je dům řešen jako 5+kk s rozsáhlým zázemím, balkonem a terasou. Dům byl postaven v roce 2008 a vzhledem k důmyslné dispozici zajišťuje majitelům velice příjemné bydlení.

Dominantou domu je velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyní a vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a na zahradu. V přízemí domu za hlavním vchodem je vstup do pracovny a technického zázemí domu. Dále je zde vstupní hala a samostatná toaleta.

V prvním patře se nachází dětský pokoj se vstupem na balkón, druhý dětský pokoj s výhledem do zahrady, prostorná koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem a ložnice, ze které je výhled také do zahrady. Celkově působí obytné části domu prosvětleně a velice útulně . Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem.

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Hned před domem je zastávka městské linky provozované městem Říčany.

V okolí domu se nachází sportovní areál Oáza s tenisovými kurty, bazénem a hřištěm pro děti, přírodní koupaliště Marvánek s restaurací a minigolfem a dětským hřištěm. Cyklostezky a pěší stezky, 10 min. do říčanského lesa. Centrum města je vzdálené 7 min. chůze

Na náměstí naleznete obchody, kavárničky, banky, a také se zde pravidelně konají farmářské trhy.

V Říčanech jsou častá vlaková (25 min. na hlavní nádraží Praha) a autobusová spojení na Prahu. Dostupnost autem do Prahy 20 minut, autobusové spojení ve směru Jevany. Obchodní řetězce, nemocnice, poliklinika, odborné ambulance, lékárny, státní i soukromé základní školy, mateřské školky, gymnázia, přírodní koupaliště Jureček, historická památka - zřícenina říčanského hradu, kulturní středisko, mnoho restaurací, kaváren, nespočet sportovních oddílů (na vysoké úrovni) a kroužků pro děti, mládež i dospělé.

Parametry domu

Cena
15 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Kriketová, Říčany
ID
17206
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
121 m2
Plocha nemovitosti
424 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Terasa
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Gabriela Skořepová

Ing. Gabriela Skořepová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti