Prodej zemědělské usedlosti, Chrášťany, 144 m2

Chrášťany

14 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 481 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Chrášťanech

Úklidové služby

Informace k domu

Krásný, opravený, prostorný rodinný dům v části obce Chrášťany - Chotouň s užitnou plochou 144m2, o dispozici 3+1 s možností vybudování obytného podkroví, na pozemku 2065m2, s udržovanou vzrostlou zahradou, přírodním koupacím jezírkem, stodolou a krytým venkovním posezením.
Velkou výhodou je perfektní dostupnost. V Praze jste autem do 25min. (30 km), přímo u domu je zastávka autobusu směr Český Brod (10km) a Říčany, který většinu dne jede každou hodinu, nejbližší vlaková zastávka směr Praha, Kolín, Nymburk je v Klučově a Poříčanech (8km), v Praze na Masarykově nádraží jste do 45min.
Spádová mateřská škola je v Chrášťanech - 2km, základní škola v Bylanech - 4km, do obou obcí jezdí zmiňovaný autobus.
V Českém Brodě je pak kompletní občanská vybavenost včetně supermarketů - Lidl, Penny, Billa, malé nákupní centrum - drogerie Teta, Benu lékárna, Pepco.
Dům byl postaven koncem 19. století, velmi citlivě propojuje původní kouzlo s moderními prvky - jsou zde špaletová okna, venkovní jsou nová s dvojskly, vnitřní jsou opravená původní, kde to bylo možné, tam zůstala původní keramická dlažba, jsou zde původní masivní dřevěné vstupní i interiérové dveře, stropní klenby či šambrány kolem oken.
Zcela moderně se majitelé rozhodli řešit topení a ohřev teplé vody a to tepelným čerpadlem na principu vzduch - voda (Monoblok). Topení je možné doplnit i krbovými kamny, vyústění komínu je v obývacím pokoji.
V koupelně je podlahové topení.
Voda je do domu dovedená z vlastní kopané studny, napojení na obecní vodovod je možné, odpad je řešený kanalizací.
Je vybaven zabezpečovacím zařízením.
Dispozičně se dům skládá ze vstupní haly 28m2, prostorné obytné kuchyně 24m2, obývacího pokoje 36m2, dvou ložnic (24, 17m2), velké koupelny spojené s toaletou (17m2), samostatného WC s umyvadlem, sklepa (částečné podsklepení domu) a půdy.
K domu dále patří hospodářská stavení - stodola a půvdoní stáje.
Zahrada je umístěná za domem a díky poměreně vysoké zdi podél celého pozemku poskytuje příjemné soukromí.
Majitelé na zahradě vybudovali doslova oázu pro relaxaci a odpočinek. Je zde přírodní zahradní jezírko určené ke koupání s lekníny vybavené filtrací (12x6m), zastřešené posezení v Provance stylu i otevřené posezení s křesílky a lavičkou uprostřed zahrady. Drželi se zásdy, že zahrada má být nejen krasná, ale také jedlá a tak jsou zde ovocné stromy, keříky rybízu a angreštu, muchovník i vyvýšené záhony pro pěstování jahod.
Vstup na pozemek je hlavním vjezdem na dálkové ovládání a brankou a nechybí ani zadní vjezd v rohu zahrady pro odvoz zahradního odpadu nebo například pro parkování karavanu.
Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vyhotoven, proto je u domu uvedeno písmeno "G".

Parametry domu

Cena
14 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Chrášťany
ID
04HS2403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2065 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Hana Šmídová

Hana Šmídová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Chrášťanech (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti