Prodej zemědělské usedlosti, Hvožďany, 223 m2 (ID: 2111377)

Hvožďany

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hvožďanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Bývalá zemědělská usedlost z 19. století se nalézá na samotě v lokalitě Jaršova mlýna. V okolí jsou jen louky, pole, lesy a opodál další tři usedlosti. Nedaleko se stýkají hranice Jihočeského, Středočeského a Západočeského kraje.
Na pozemku o výměře 4132 m2 je bývalá obytná část zemědělské usedlosti, stodola a vedlejší stavba kolny s chlévy. Stavby jsou doplněny venkovními úpravami (oplocení, zpevněné plochy, venkovní gril, jezírko atd.), je zde studna a jímka na odpadní vody. Pozemek je zatravněn a osázen okrasnými a ovocnými porosty.
Stodola (zastavěná plocha cca 177 m2) a kolna (zastavěná plocha cca 60 m2) se nalézají v dobře udržovaném původním stavu, obytná část (zastavěná plocha cca 220 m2) byla v roce 2013 rekonstruována a opatřena přístavbou s vnitřním bazénem.
Ve zrekonstruované obytné části, která obsahuje přízemí a podkroví, je situován jeden byt doplněný přístavbou s vnitřním bazénem.
Je zavedena elektřina, voda ze studny na vlastním pozemku, odpadní vody jsou odváděny do žumpy. Vytápění je kombinované, podlahové s akumulací ze solárních panelů a s topidly na dřevo, doplněné elektrickým ohřevem.
Nemovitost je jako rodinný dům vhodná jak k trvalému bydlení, tak k rekreačnímu využití.
Ráda Vás na toto krásné místo doprovodím. Vaše realitní makléřka Andrea.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Hvožďany
ID
020-2023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
417 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
223 m2
Plocha nemovitosti
4132 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Andrea Krchová

Andrea Krchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Hvožďanech (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti