Prodej rodinného domu, České Meziříčí, V Poli, 145 m2

V Poli, České Meziříčí

9 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 562 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českém Meziříčí

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej krásného prosluněného RD na okraji obce České Meziříčí v nedávno vzniklém satelitu.


RD má dispozice 5+kk o celkové užitné ploše 145m2 + 41m2 garáž se skladem. Velkou předností nabízeného rodinného domu jsou velmi nízké provozní náklady, použité moderní materiály a krásná profesionálně založená zahrada. Dům působí jako celek velice harmonicky, klidně a útulně.


Rodinný dům je vkusně a moderně zařízený a působí velice příjemným dojmem. Dispozice 5+kk dovolí v domě bydlet i vícečlenné rodině s dětmi, kde si každý dokáže najít místo, kde bude mít své soukromí.


V přízemí je kompletně vybavená moderní kuchyňská linka, prostorná jídelna a obývací pokoj s romantickým výhledem přes venkovní terasu do zahrady. V obývacím pokoji lze využít k vytápění i kamna na tuhá paliva. Po průchodu vstupní halou s komorou s technickým zázemím domu se dostaneme do prostoru, kde se buď můžeme vydat do obytné zóny, koupelny, popřípadě do samostatného WC. Kromě toho jsou v přízemí ještě dva samostatné, identicky velké dětské pokoje s praktickými vlastními výstupy z domu.


V horním patře domu se nachází pracovna, šatna, prádelna a prostorná ložnice. V celém domě jsou vkusně nainstalované praktické vestavěné skříně.


Součástí domu je i prostorné garážové stání a sklad zahradní techniky, sezónních či sportovních potřeb. Tento skladový prostor lze v případě potřeby použít jako druhou garáž pro menší druhý automobil.


V zadní části vkusně upravené zahrady je umístěný nadzemní bazén, který je velice blízko venkovního zastřešeného posezení.


Nízké provozní náklady jsou především dílem tepelného ventilačního čerpadla země/voda od švédské firmy Nibe. V celém domě je použito podlahové topení. V obytných místnostech je položena plovoucí podlaha a ve zbytku domu je použitá keramická dlažba.


Obec České Meziříčí je strategicky velice dobře položená a nabízí veškerou občanskou vybavenost. Dům se nachází v malé dojezdové vzdálenosti od Hradce Králové a stejně tak i od Orlických hor. Nový majitel tak bude mít blízko do víru velkoměsta stejně jako do klidných horských kopců.


Cena rodinného domu včetně částečného vybavení, dvojitého garážového stání a založené zahrady je 9.830.000,-Kč plus provize RK ve výši 150.000,-Kč.


Důležitou informací pro budoucího majitele je to, že může na část kupní ceny využít převedení hypotéčního úvěru na cca 2,8mil s úrokem 1,98%, který je fixován do února roku 2026..

Parametry domu

Cena
9 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
V Poli, České Meziříčí
ID
N387
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
605 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mgr. Kristýna Šindlerová

Veverkova 1343/1, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lubomír Řehůřek

Lubomír Řehůřek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Meziříčí?

Podobné nemovitosti