Prodej rodinného domu, Dobruška - Chábory, 64 m2

Dobruška, Chábory

1 795 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 554 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dobrušce

Informace k domu

Váš nový domov čeká v malebných Cháborech u Dobrušky!

Unikátní příležitost, jak si vytvořit domov přesně podle svých představ. Představujeme vám exkluzivní nabídku řadového domu 2+1 (a další dvě menší místnosti a půda) s užitnou plochou 120 m2, včetně půdních prostor. Nemovitost se nachází v srdci Orlických hor, v oblíbené lokalitě Chábory u Dobrušky. Tento dům je ideální investicí pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci s možností přizpůsobení domu vlastním potřebám a snům.
Více než 150 let starý dům s celkovou výměrou pozemku 299 m2 a zastavěnou plochou 80 m2 si zachoval své historické kouzlo, zatímco současný majitel již investoval do některých klíčových rekonstrukcí - výměny původních oken za nová s protihlukovými skly a opravy střechy. Tyto změny jsou základem pro další úpravy, které dům potřebuje, včetně nových elektrických rozvodů, odpadů, rozvodů vody a topení. Rekonstrukce poskytuje příležitost přetvořit tento dům na místo snů s možností využít půdní prostory pro další obytné pokoje.
Nemovitost se nachází v krásné a klidné lokalitě, která je doslova rájem pro milovníky přírody, turistiky a různých sportů v každém ročním období. Ať už hledáte klidné místo pro rekreaci nebo stálé bydlení, toto místo vám nabízí obojí. Navíc, s výbornou dostupností do větších měst jako Hradec Králové, Rychnov nad Kněžnou, Opočna a Dobrušky, nikdy nebudete daleko od městského ruchu, zároveň si ale zachováte klid a pohodu venkovského života.
Nemovitost je ideální pro každého, kdo hledá projekt, na kterém si může nechat vyřádit svou kreativitu a přeměnit jej na svůj vysněný domov, a to vše v krásné, inspirativní lokalitě s bohatou historií a přírodními krásami na dosah.
Nenechte si ujít šanci stát se součástí této pohádkové oblasti Orlických hor.
Pro další informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaší odpověď a na možnost pomoci vám najít vaše nové bydlení v Cháborech u Dobrušky.

Fotogalerie obsahuje i vizualizace k inspiraci.

Parametry domu

Cena
1 795 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Dobruška, Chábory
ID
00406
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
64 m2
Plocha nemovitosti
299 m2
Plocha zahrady
169 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Trativod
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jaroslav Bureš

Jaroslav Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrušce?

Podobné nemovitosti